Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a Coca...

Ti mit gondoltok a Coca Cola-botrányról?

Figyelt kérdés

Tudom, volt egy kérdés ezzel kapcsolatban, amit töröltek. Én nem az a kérdező vagyok, és nem gyűlölködésre, hanem gondolatok érdekelnek.

Amikre kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok az egész helyzetről?

Gyűlölködő választ nem kérek; a gyűlölködést gondolkodás nélkül jelenteni fogom.

Ez nem azt jelenti, hogy ne mondjátok el, ha nem értetek egyet valamivel. Jöhet minden gondolat, csak civilizált módon. :)

Köszönöm.

2019. aug. 8. 18:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%
A cenzorok is be vannak buzulva.
2019. aug. 8. 19:47
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

#3 vagyok.

Tehát a kérdező egy meleglobbit pártoló liberálkutya, mert nem kér gyűlölködést és mert egy csimpánznál választékosabban fogalmazott... Adom... :D

2019. aug. 8. 19:49
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
Nincs "Coca Cola-botrány". A botrány inkább a mucsai magyar emberek viselkedése hogy ezen ennyire fel vannak akadva.
2019. aug. 8. 19:51
 14/22 anonim ***** válasza:
34%
Csodás. De kár, hogy Európában vagyunk. :D Ha annyira tetszik, te miért is nem élsz azokon a vidékeken? :)
2019. aug. 8. 20:08
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Okvetlen. :DDD Ez jó. :D
2019. aug. 8. 20:15
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Egyrészt én elfogadó vagyok, nincs bajom a melegekkel, de szerintem ez csak és kizárólag a reklámról szól a Coca-Colától, és ez nem túl szimpatikus. Ha annyira "harcolni" szeretnének, akkor az arab országokban buszmegállóiba rakják ki a homikat.
2019. aug. 8. 20:23
 17/22 anonim ***** válasza:
42%
Nem csak a reklámrol hanem inkább a pénzröl. Ezért is rakta ki ezeket a reklámokat Mészáros Lölö cége!!!:-))
2019. aug. 8. 20:36
 18/22 anonim ***** válasza:
85%

24

Ha ennyire tetszik ez, miért nem húzol el Arábiába? Bezzeg amikor migráncsozik a Szent Királyi TV, akkor már nem ők a példaképeid. :)

2019. aug. 8. 20:54
 19/22 anonim ***** válasza:
81%

Azt, hogy vannak azok, akik a kép miatt vannak kibukva, és vannak azok, akik azért vannak kibukva, mert a Coca Cola állást foglalt egy társadalmi kérdésben.

Akiknek a képpel vannak gondjaik, szerintem egyszerűen idióták. Bármelyik kocsmában lehet látni így egymásba kapaszkodó férfiakat, sőt úszókat is látni olykor, akik nemcsak hogy alul vannak öltözve, de egy győzelem esetén talán még meg is ölelik egymást!!! Vagy mikor a focisták adnak egy seggrepacsit egymásnak...

Akiknek meg az állásfoglalással van gondjuk, arra csak azt tudom mondani, hogy erre tart a világ és erre is kényszerítjük őket sok esetben.

Akiknek meg a homoszexualitással magával van gondjuk, azokról pedig szót sem érdemes szólni.

2019. aug. 8. 21:38
 20/22 anonim ***** válasza:
25%
Nem értem mért izgat annyi embert az a téma. Ha Boldog nem iszik Coca Colát, az ő döntése. A Coca Colát nyilván nem érdekli a melegek érdeke csak a pénz. Boldog Pista lett a közellenség egy Facebook poszt miatt. Van több százezer devizahiteles az országban, amiből sokkal nagyobb balhé lehetne. Nem akarom védeni Boldogot, lehet ő is túltolja a témát.
2019. aug. 8. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!