Ti mit gondoltok a Coca Cola-botrányról?
Tudom, volt egy kérdés ezzel kapcsolatban, amit töröltek. Én nem az a kérdező vagyok, és nem gyűlölködésre, hanem gondolatok érdekelnek.
Amikre kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok az egész helyzetről?
Gyűlölködő választ nem kérek; a gyűlölködést gondolkodás nélkül jelenteni fogom.
Ez nem azt jelenti, hogy ne mondjátok el, ha nem értetek egyet valamivel. Jöhet minden gondolat, csak civilizált módon. :)
Köszönöm.
#3 vagyok.
Tehát a kérdező egy meleglobbit pártoló liberálkutya, mert nem kér gyűlölködést és mert egy csimpánznál választékosabban fogalmazott... Adom... :D
24
Ha ennyire tetszik ez, miért nem húzol el Arábiába? Bezzeg amikor migráncsozik a Szent Királyi TV, akkor már nem ők a példaképeid. :)
Azt, hogy vannak azok, akik a kép miatt vannak kibukva, és vannak azok, akik azért vannak kibukva, mert a Coca Cola állást foglalt egy társadalmi kérdésben.
Akiknek a képpel vannak gondjaik, szerintem egyszerűen idióták. Bármelyik kocsmában lehet látni így egymásba kapaszkodó férfiakat, sőt úszókat is látni olykor, akik nemcsak hogy alul vannak öltözve, de egy győzelem esetén talán még meg is ölelik egymást!!! Vagy mikor a focisták adnak egy seggrepacsit egymásnak...
Akiknek meg az állásfoglalással van gondjuk, arra csak azt tudom mondani, hogy erre tart a világ és erre is kényszerítjük őket sok esetben.
Akiknek meg a homoszexualitással magával van gondjuk, azokról pedig szót sem érdemes szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!