Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Winkler Róbert cikkében leírt...

Mindentudó99 kérdése:

Winkler Róbert cikkében leírt dolgok általános vélemények a balliberális oldalon?

Figyelt kérdés
[link]
2019. aug. 6. 15:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"aki számára érthetetlen hogy ebben a szövegben mi a megbotrankoztató azzal az emberrel nem szivesen beszélgetek"

Ez még érdekesebb így. Felmerül a kérdés, vajon kinek és minek tetted fel akkor kérdést? Ja hogy pattanjanak már ide gyorsan a fideszes haverok és csapkodják meg érte a válladat és értsenek már jól egyet veled a nagy fujfujballiberális szintű semmiben, mert amit védeni és ami mellett érvelni már nem tudsz, az ennyi. Így értem és bocs hogy belezavartam a buliba, már itt sem vagyok. :D

2019. aug. 6. 18:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves mindentudó! Szerintem nem annál a másik kérdésnél kellene erről vitatkoznunk, mert nem oda illik. Szóval, aki ismeri Winklert, az tudja, hogy erős irónia, amit ebben a cikkben ír. Winkler rengeteg tesztje szól nagy, benzinfaló dögökről, többször is említi, hogy ilyenekhez vonzódik,o szóval nem hinném, hogy ő az a fanatikus környezetvédő lenne. Szóval igenis erős irónia. Ha komolyan gondolná, akkor sem érteném mit találsz benne olyan megbontránkoztatónak, igy meg aztán főleg nem.
2019. aug. 6. 19:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy feltettem egy kérdést de még egyértelműen nem voltatok hajlandóak válaszolni rá. Pedig tényleg érdekelne. Szóval egyetértetek vele hogy a gyerekvállalás környetetszennyezés? Valószínűleg igen mert nagyon véditek. De azert csak tudtok válaszolni egyszerűen egy igennel vagy nemmel.
2019. aug. 6. 19:55
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Attól függetlenül hogy mik a politikai nézetei, kérdem én:

Mégis mi a fenét gondol amikor egy autótesztről írt cikkben elkezd politizálni?? Senki nem kérdezte hogy milyen nézeteket vall, nem a politika érdekli a Totalcar követőit hanem az autó. Én is zokon venném ha pl. rajongóként elmennék a kedvenc együttesem koncertjére erre azok felhoznák a politikát. Még ott is azt kelljen hallgatni...

Miért nem indít egy személyes blogot (ha még nincs) ahol kiadhatja magából ami annyira feszíti a kormányban?

Hab a tortán hogy környezetszennyezésről papol, miközben ő maga belsőégésű motorok teszteléséből él. Képmutató egy alak.

2019. aug. 6. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Winkler egy egész sor érvet írt, hogy miért környezetszennyezés. De lehetne akár egy könyvnyi példát is írni. De még a cikk megjelenése előtt is tudtam, hogy környezetszennyezés, nem attól vált azzá, hogy Winkler ezt így nyiltan leírta. Attól hogy nem tetszik, még környezetszennyezés. Ettől még fogok gyereket vállalni, önmagában az, hogy környezetszennyezés nem vesz rá, hogy ne vállaljak gyereket.

De hogy olyan választ írjak, amivel meg vagy elégedve: igen, tényleg környezetszennyezés, de ez nem a liberálisok véleménye, hanem egy tény. Winkler véleménye, pedig hogy nem ért egyet a kormánnyal, de egyelőre szabad sajtó van, úgyhogy fogalmazhat meg ellenvéleményt, fel sem szabadna merülnie, hogy ne legyen véleménye.

2019. aug. 6. 20:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam hogy nem mondhat véleményt. De legalább elarultad hogy helyesled az írást és egyet értesz ve. Kicsit nehezen ment de azért csak sikerült.
2019. aug. 6. 20:13
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy hozzájárulni a még nagyobb túlnépesedéshez környezetszennyező, nem egyetértés, vagy egyet nem értés kérdése. Az ég sem lesz zöld attól, hogy nem értek egyet vele, hogy kék.
2019. aug. 6. 20:21
 18/18 A kérdező kommentje:
Most miért magyarázkodsz? Megkerdeztem egyet ertesz e a cikkben leírtakkal hogy a gyerekvállalás környezetszennyezrs. Azt írtad igen. Ennyi. Köszönöm válaszoltál.
2019. aug. 6. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!