Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mióta lett ilyen rossz helyzet...

Mióta lett ilyen rossz helyzet M. O. -n, hogy szinte alig lehet megélni?

Figyelt kérdés
Mi ennek az oka?sokan küzködnek anyagi gondokkal.
2010. júl. 12. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Az 1910-ben volt,ma 2010et írunk"

Erről beszélek, te szerencsétlen. Pont ezt mondom. Hogy mérhetetlenül jobban él az átlagember most, mint 1910-ben, de pontosan ugyanúgy nyekereg, nyavalyog, siránkozik.

Ahogy az átlag amerikai pont úgy nyafizik, mint az átlag magyar, vagy az átlag etióp. Mert az elvárások mindig épp egy kicsivel magasabbak a várható életszínvonalnál.

Erről beszélek, ezt nem érted meg te és a több nyafigép.

2010. júl. 14. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát ha már ilyen rohadt fejlett ez a liberáldemokrata társadalom akkor nehogymá az 1910-es életszínvonalra kelljen visszasüllyedni.

Azt a fazont még értettem aki a múlt század eleji politikai berendezkedést éltette mert az tényleg sokkal realistább volt mint ez a mai álszent hazug világ, de hogy gazdaságilag miért kéne arra a színvonalra süllyedni azt már végképp nem értem. Amugy meg ne felejtsd el hogy annak az életszinvonalnak mi is lett a vége: Az emberek inkább háborúba kezdtek, minthogy dolgoztak volna mert NEM ÉRTE MEG DOLGOZNI. Ha tovább rontják az átlagember életszínvonalát akkor ma is könnyen ebbe a helyzetbe juthatunk. Háborúzni akkor szoktak ha békében nem jó. Amíg az embernek van vesztenivalója addig nem fog háborúzni mert tudja, hogy az még nagyobb nyomorúsággal jár. De amint a "munkásosztály csak a láncait veszítheti" ahogy Lenin bátyó mondta újra ki fog törni a polgárháború.

2010. júl. 14. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 22:07

Szerintem kezeltesd magad. Nem bántásból mondom, baráti tanács.

2010. júl. 16. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!