Miért vezetik be az 5G technológiát, amikor nem tisztázott az egészségre gyakorolt hatása?
#11 Köszönöm.
Érdekes volt a cikk, de sokat nem lehetett belőle megtudni. De már értem.
Akkor voltam egyetemista amikor az első mobiltelefonok elterjedtek. Éveken keresztül hallottuk utána a híreket arról, hogy milyen egészségkárosító hatása van a mobiloknak, hogy agydaganatot okoznak, a frekvenciájuk sejtmutációkat vált ki stb. stb.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell komolyan venni a dolgot, csak azt, hogy már átéltem az ilyen feltételezéseket és eddig azoknak nem volt igazuk. 20 év alatt sem.
A most ajánlott beszélgetést több szempont alapján vezérelve tartom fontosnak. Az első motivációt egy fórumon feltett kérdésre válaszolta egy neves politológus, mely szerint összeesküvés elmélet nincs, csak összeesküvés gyakorlat van! A másik megfontolást az adta, hogy a YouTube cenzúra az interjú vége után fél órán belül törölte a videót és globális támadást indítottak a London Real ellen. A YouTube minden olyan videót töröl, ahol a koronavírust és az 5G közötti összefüggésekre valaki rávilágít (Lásd Tabuk, Titkok, Tények 2020.03.17. hatoscsatorna Téma: KORONAVÍRUS Műsorvezető: Egely György Vendég: Dr. Grandics Péter, kutató, biofizikus). A harmadik motivációt a videó alá írt kommentek (idézetek az elhangzottakból) adták, mely összhangban van azzal az idézettel:Reméld a legjobbat, készülj a legrosszabbra! (Orbán Viktor a Kossuth Rádióban elhangzott beszédéből)
Még csak most fog központi kérdésként betörni a köztudatba.
Gyakran hallani a megmondó emberektől, hogy háború folyik a világban. 5G okozta károk: https://www.youtube.com/watch?v=JreN6ZS4nK4
A háborúkban mindig van járulékos veszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!