Ha le váltják a Fideszt nem lesz 0 százalékos a diákhitel2, tehát ha most felveszem rám is érvényes lesz, a kamat ha ez megtörténik?
Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 20:51
11/15 anonim válasza:
#9, #10-nek:
Ha visszagondolsz, észreveheted hogy Fletó visszahúzódott, és Dobrevet tolta a maga helyére. Lehet hogy ennyi is elég lesz a konstans növekedéshez?
Eddig nagyon úgy tűnik ...
12/15 anonim válasza:
Ha ilyen Párbeszéd-MSZP-DK koalíciós kormány alakulna akkor jobbra ne számíts.
A momentumnak vannak ilyen elképzelései úgy tudom.
13/15 anonim válasza:
Ha az ellenzék kerülne hatalomra, akkor kizart, hogy rögtön egy ilyen lépéssel indítanának. Visszamenőleg meg egészen biztos, hogy nem tennék meg, legfeljebb a felmeno generációnak lenne ujra kamatos.
A fidesz inkább az, aki szereti egyik napról a másikra megváltoztatni a törvényeket és elvenni a néptől. De visszamenőleg, a már felvett 0%-os kamatot szerintem nem fogják ők sem bántani.
14/15 anonim válasza:
13# vagyok, egyébként kifejezetten elszomorìtó, hogy a jövő értelmisége elhiszi a fideszes propagandàt, hogy az ellenzék minden jót lebontana.. Ez tipikus diktatórikus lépés, hogy elhitetik a szavazókkal, hogy az ellenzék csak pusztítana és senki ne szavazzon rájuk ugye.. Semmi bizonyíték nincs arra, amit írsz. Tényleg előbb nyirja ki a fidesz, mint pl ősszel az ltp után járó állami támogatásokat is.. 2 nap alatt elvették, szerinted a diákhitel 2-nél mennyi idő lenne, ha megszorulna a kassza? Főleg, hogy az egyetemisták nem is potenciális szavazók.. Az ellenzéknek jelenleg inkább érdeke kedvezni a fiataloknak.
15/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megváltoztatnák, mert az visszamenőleges hatályú jogalkotás lenne... Bár zárójelben megjegyzem, hogy a fidesz csinált már olyat, szóval semmi sem biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!