Ha le váltják a Fideszt nem lesz 0 százalékos a diákhitel2, tehát ha most felveszem rám is érvényes lesz, a kamat ha ez megtörténik?
Szerintem ha így adódna, akkor ezen nem változtatnának.
A leváltják szó legközelebb legyen egyben, ha egyszer már tovább akarsz tanulni.
Bízzál Orbánban! De ha mégis kételkedsz, akkor legközelebb rakd az x-et a DK-ra!
Kit gondolsz szava-hihetőbbnek? Ki az aki mindig helyesen dönt (:D), és ki az aki elismeri ha elqr valamit?
#5 "Kit gondolsz szava-hihetőbbnek? Ki az aki mindig helyesen dönt (:D), és ki az aki elismeri ha elqr valamit?"
Tényleg ennyire sötét vagy? Most komolyan. A szemedbe hazudott, csalással nyerte meg a választást. Csak KIDERÜLT róla, hogy ezt még el is ismerte a haverjai előtt.
Nem ismert be semmit! Tartott egy beszédet a tettestársainak, akikkel közösen csaltak, hazudtak. Aztán valaki napvilágra hozta ezt a felvételt. Nem ő mondta bele az arcodba, nem ő volt az aki elmondta és megbánta, majd lemondott miatta. Valaki más nyilvánosságra hozta.
Neked az a megbízhatóbb aki titokban, egy másik hazugnak elmondja, hogy hazudott reggel és este? Csak mert feltételezed, hogy a másik is hazudik?
Kérdező
Akik most ellenzéken vannak, azok mind gyurcsánnyal összefogva kerülhetnének csak kormányra és a Mi Hazánk mozgalmon meg az lmp-n kívül a többi már ki is mondta, hogy összefognának vele.
Gyurcsány és vele az mszp-sek, volt szdsz-es politikusok már megmutatták, hogy ha kormányra kerülnek akkor nem tartják be az ígéretüket és tényleg az első alkalommal eltörlik amit lehet. Megtették ezt már a családi adókedvezménnyel, a támogatott lakáshitelezéssel, elvették már a szocpolt (korábbi csok), a gyest és a családi pótlékot is, bevezettek már általánosan mindenkire kötelező egyetemi tandíjat (én fizettem is) és terveztek kivetni kötelezően ingatlan adót is.
Szóval igérni most is meg fognak mindent, hogy nem lesz áremelés, nem veszik el a kedvezményeket, nem vonnak vissza semmit - de már mindkét alkalommal megmutatták, hogy csak hazudnak reggel és este.
Ne higgy nekik, tégy róla, hogy ne legyen alkalmuk megemelni a diákhiteled kamatát! Ne szavazz a mostani ellenzék gyurcsánnyal összefogni hajlandó tagjaira!
#5, #6-nak:
Rettenetesen szűklátó körű vagy!
Ahogy Orbán lehetetlenné tette a fidesz megdöntését összefogás nélkül, úgy a DK tagok lehetetlenné teszik Orbán megdöntését Gyurcsány nélkül!
Nem azt mondom hogy szeresd Fletót, de nem ártana ha ebben a kérdésben legalább megpróbálnál érzelem-mentesen gondolkodni!
Ha az összes ellenzékből kivonod a DK-t, a maradékkal xart sem értek. Ez tény, el kell fogadni.
#8 vagyok:
Utószó:
Döntsétek el, hogy ki ellen küzdötök! Orbán ellen, vagy Gyurcsány ellen.
Ha mindkettő ellen, az Orbánnak kedvez!
Abban biztos vagyok, hogy a csúti majom nálatok mindenképpen okosabb! Eszköznek használ titeket!
A DK-val pedig sosem lesz kormányváltás.
Ezért lesz a fidesz hatalmon amig gyurcsány politizál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!