Mennyit spórolhatok a vízszámlán azzal, ha nem otthon zuhanyzom (úgyis minden nap járok edzőterembe) és a nagydolgom is máshol végzem?
En pl. tul sokat nem sporolnek,mert a sok kezmosassal megy el nekem a sok viz. De azert az is valami,ha nem otthon zuhanyzol,satobbi.
Azert sokat szamit szerintem!
Az atlagember havi vizfogyasztasa 2000 ft.szerintem 1ooo- et sporolsz igy. Mert kezet mosni,mosni akkor is kell,meg mosogatni.
1-es vgyok,igazad van,2-es, a vizmelegitest is szamoljuk!
Nekem az tizezer per ho,de en tisztasagmanias vagyok,szerintem masnak ketezer.
Viztakarekos pralator! Aminel ugy szur a viz,meg jon a viz belole,de megse! Meg spriccel mindenfele!
A baratomnak volt olyanja!
Fitnessteremben is utalom az ilyen csapot!
Vagy kaphato ebbol jo is?
Ez a "spórolásnak" az egyik legpitibb formája.
Főleg, hogy mások fizetik ki helyetted a víz és a csatorna számlát.
Nem ez a legpitibb!
Hanem az,aki a wc lehuzassal trukkozik!!!
En rengeteget jarok wc- re es igy havi 500 ft,a lehuzasok ara.napi 5-10 lehuzas.
Szerintem sokan nem jarnak ennyit wc- re,ergo,havi 200 ft. a wc dijuk.
No,marmost,ezen trukkozgetnek,sporolgatnak,hogy felig huzzak le,nem huzzak le a pisilest,kicsit huzzak csak le es a tobbi, , ! 200 forintbol mit akarnak megsporolni?!konyorgom!
a wc-vel kapcsolatban, meg úgy általában a vízhasználat:
nem azt a pár száz-pár ezer forintot kell nézni, hanem hogy a tiszta/tisztított vizet ne használjuk feleslegesen, pár évtized múlva lehet hogy visszasírjuk azt a sok tiszta ivóvizet amit lehúztunk a wc-n
persze ez a kérdezőt nem érinti, hiszen így is-úgy is elhasználja azt a vizet csak nem otthon
Rengeteg fajta van belőle, meg különböző az áteresztésük is. Lehet van olyan ami tényleg nagyon fröcsköl már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!