Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hány m3 gáz fogy nálatok?

Hány m3 gáz fogy nálatok?

Figyelt kérdés
Nálunk a téli hónapokban 400-500 m3 gázt használunk fűtésre és meleg vízre. A ház 1982-es építésű, 160 m2-es, emeletes, régi nyílászáró, a födémen 20 cm üveggyapot szigetelés van. Kérem minél többen szóljatok hozzá és írjátok meg, hogy nálatok mennyi a gázfogyasztás a téli hónapokban, vagy éves viszonylatban.

2018. jan. 30. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

#6-os vagyok és azt szeretném mondani, hogy szigetelni is lehet részlegesen. Kezdheted a legnagyobb hőveszteségű fallal, vagy azzal amihez nem kell állványt építeni-az olcsóbb. Ha nyílászárót cserélsz, építtess be pár centivel kisebb ablakot, ajtót toktoldóval, hogy később a szigetelésnek legyen helye, ha úgy döntesz.

A kondenzációs kazánon pedig keresd meg azt a fűtővíz hőfokot ami még megfelelő, mert alacsonyabb vízhőfok esetén jobb a kazánod hatásfoka.

2018. febr. 1. 09:20
 12/13 A kérdező kommentje:
11# köszönöm!
2018. febr. 7. 22:47
 13/13 anonim válasza:
Hát szerintem nézzesd át a gázvezetékeket, mert nálam is az volt a baj, hogy az éves fogyasztásom 3500-4000m3 volt, aztán kiderült, hogy szivárgott a gáz. Én csak egy cserépkályhát használok meg egy konvektort 67nm-es lakásban és most számoltam ki, kb 3 hónap alatt 650m3 fogyott el most úgy, hogy tégla építésű a ház és dupla nyílászárós. kb 20-22 fok szokott lenni a lakásban. Szerintem még ez is sok.
2021. jan. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!