Hány m3 víz fogy nálatok havonta személyenként?
5m3/fő
Naponta zuhanyzunk , hétvégén fürdünk , a kertben nem locsolunk , mégis elfogy ennyi...
"Jó látni, hogy nem csak mi pancsolunk el ennyit :-)"
Miért jó ezt látni? Szerintem inkább rossz látni, hogy ennyire pazaroljuk a vizet.
Nekem kb. másfél-két köb fogyott egy hónapban.
lakóközösségekben a saját vízóra az ami nagyon segitené a takarékos használatot.
nálam a csapokra(ba) perlátor van betéve és nagyon nagyon megéri.
adott idő alatt jóval kevesebb víz folyik-de anélkül,hogy ez zavaró lenne-legyen az tusolás vagy mosogatás.
ráadásul ugy lehet kijátszani azt,hogy mondjuk a kádban fürdéskor ne legyen hosszabb idő a töltés-hogy a tusolónak a kimeneténél teszed be a perlátort és ilyen módon tusoláskor takarékosan fogyasztasz.a kádtöltésnél nincs mit takarékosodni.
ja és mondjuk mosdó/fogmosás...az természetes hogy nem folyik a víz végig...
wc használatnál az öblitéssel is sokat lehet "fogni".
kis dolog? kis öblités,de ha nincs kétgombos tartály akkor a megnyomással is lehet ezt szabályozni.
csak akarni kell takarékoskodni!
azt tudom mondani,hogy felesleges a drága-mert ugyanazt tudja csak kicsit fel van turbózva a "tudása" nyilván marketing szempontból.
a fontos,hogy milyen a csapteleped és az mit enged.én egy olcsó szettet vettem meg amiben több fajta van és eldöntheted,hogy melyiket is akarod használni, melyik a kényelmes a számodra.ebben a csomagban van vagy 4-5féle kis izé amiből lehet választani.praktiker obi vagy fürdőszobafelszerelés-itt léteznek az olcsóbb tipusok.mert van perlátor ezrekért is.1db.felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!