Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyit gázt használtok...

Mennyit gázt használtok havonta egy 140 nm-es ingatlan fűtésére? Milyen készülékkel?

Figyelt kérdés
Nekünk elég klassz, Vaillant kombi cirkónk van (nem turbós, csak sima), 1 hónapja lakunk az új házunkban és eddig 390 köbméter fogyott el! Ez szerintem aránytalanul sok. Vagy nem? A belmagasság 290 cm.

2015. nov. 25. 08:34
 1/4 anonim válasza:
100%

Nálunk télen havi 500 köbméter is elmegy.2x100nm.

földszint-emelet.Én télen-nyáron fizetek 300 köbmétert.Még nagyon jól állunk.Tavaly december óta lakunk ebben a házban,januárban lesz végszámla.Éjel-nappal 23,5 fok van a lakásban.Van kisbaba a családban.

2015. nov. 25. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szintén kombi van..tavaly volt egy hónap amikor 540m3 fogyott. Most október 24 és november 24 között 287m3 fogyott. Havi 200m2 átalányon vagyunk és pillanatnyilag 310m3 túlfizetésbe vagyunk ami jó mert dec végén éves leolvasás és nem kell egy csomót ráfizetnünk. Első évünk volt,de sikerült azért az évi fogyasztást jól belőnünk. 150m2 70%-ba nagy belmagasság, 20%ba régi gyatra ablakok és nincs szigetelve a ház. Mi nem vagyunk fázósak így napközbe 20-20,5 fok van, amikor nagyon hidegek voltak akkor max 21 re volt állítva,éjszaka 19 fok.
2015. nov. 25. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahány ház,annyi dolgot kell figyelembe venni,egy fűtési gázfelhasználásnál
2015. nov. 25. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
'93-as építésű ház, pocsék nyílászárókkal, szigeteletlen falakkal, 10cm tetőtér szigeteléssel. A kazán sem mai, a köbmétert nem tudom sajnos, de havonta (csak a fűtés megy gázról) olyan 50-70 ezer forintot fizetek a gázért, a házban mindenhol 21 fok van. De jövőre csak a vegyestüzelésű kazánnal fogok fűteni.
2016. máj. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!