Újabb átverés? Tesla Saver Eco?
Itt jött szembe egy reklám valami Tesla Saver Eco készülékről, amivel felére lehet csökkenteni a villanyszámlát.
Én, mint villanyszerelő, kizártnak tartom, hogy legális eszközzel, változatlan energiafelhasználás mellett felére lehet csökkenteni a fogyasztást.
Régen voltak erre illegális eszközök, de nem hinném, hogy ezt legalizálták, tehát közönséges csalók fognak megkárosítani több ezer embert egy 10 ezer forintos kacattal.
Hogy lehet megtenni ilyet? Hol vannak a hatóságok ilyenkor? Miért engedik becsapni naiv, laikus emberek ezreit?
Cég elérhetősége:
Az üzlet vezetője, ugyanakkor az eladó cég:
Do In d.o.o.
Dimičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, Slovenia
Ide aztán mehetsz panasszal ha csak 49% lesz a spórolás.
Volt nemrég erről, vagyis valamelyik klónjáról egy szaklapban valami írás, és az lett a vége, hogy a benne lévő "elektronika", vagyis LED visszajelző miatt még fogyasztott is.
Egyértelműen átverés.
Én csak azt nem értem, hogy ezt nyíltan árulhatják, reklámozhatják, és nincs egyetlen hatóság, ami azonnal lekapcsolná az ilyen csalókat.
Ezt a kütyüt, már legalább 5 éve hirdetik itt Magyarországon.
Mindenki tudja, hogy átverés, de mindig akad újabb palimadár, aki még nem hallott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!