Miért akarnak lebeszélni a távfűtéses lakásról?
Mindenről a számlát, villany, távfűtés, közös költség, vizdij.
Ha lehet legalább két évre vissza menőleg.
Miért akarnak lebeszélni?
Szerintem már annyira nincs nagy különbség árban a távfűtés és más fűtési módok között.
De ez tényleg hamar kiderül, ha kértek egy számlát, hogy mennyi a távfűtés egy hónapra. Azzal tudtok már számolni, hogy nektek az sok-e.
Én szeretem. Kényelmes, tiszta, nem kell vele semmit sem csinálni, meleg van mindig, nem koszol, nem veszélyes, nem robban fel, nem lehet tőle semmilyen mérgezést kapni.
Szerintem biztonságos, nincs vele macera.
Hogy miért akar lebeszélni azt csak az tudja aki le akart beszélni. Nem indokolta?
Maximum azt tudom elképzelni hogy drágállotta. Az egyedi mérővel kapcsolatban nekem is vegyes érzéseim vannak. Nálunk nincs és sose fázunk, de azért nem is olcsó.
Mamámnál egyedi mérő lett beszerelve. De ha lejjebb tekeri fázik, szóval választhat hogy vagy fizet ugyanúgy vagy fázik. Nem nagyon van spórolási lehetősége igazából.
A lakót/tulajt hiába kérdezed, érdekellentét van..
Ha lehetne csakis távfűtésesben laknék. Nincs macere, és ha odafigyelsz az egyedi mérőre, a szabályzóra, akkor olyan mint az automata váltós autó...a kényelem messze megéri a plusz költséget.
Előtte nem árt beballagni a fűtést számlázó céghez, mi az ábra a lakás számláival? Pres eljárás, vagy számlanemfizetés előfordult-e, és arányos-e a légköbméter/kcal érték a hasonlókhoz..
Ha minden rendben, én azonnal megvenném.
Csak az irigyek a lebeszélők...lásd kéményseprés anomáliák, gázkonvektor macerák, gázkazánrobbanások, szén/fa tüzelés, füst, CO mérgezések,stb..
a jobb városokban csakis távfűtés a menő.
7: Távfűtés esetén sem kell a többi lakóhoz igazodni.
A távfűtő cég automatikusan elindítja mindenhol a fűtést x napi átlaghőmérséklet alatt. És a felett meg tényleg nincs olyan idő, hogy fűteni kéne.
Jelenleg a távfűtés a legjobb. Na persze a technikai színvonal sokat számít.
Itt a bakánon alatta vagyunk. A skandináv országok meg jóval a világszínvonal felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!