Távfűtéses lakásban (2 szoba,1. em. ) mennyi lehet a rezsi?
Egyetemista leszek, albérletbe megyünk egy ismerősömmel. Lesz net, tv, közös költség, villany, állítólag a melegvíz is drága, gáz.
Mennyi télen, és mennyi nyáron? Szerinte kijön 25-ből ez mind (kettőnknek). Ha van tapasztalatotok, írjatok, légyszi, mert én téglalakásban lakom, és nem tudom!
Úgy tudom, műanyag nyílászárók vannak.
Azt jó lenne tudni, hogy egyedi mérős-e. Sok társasházban csak az összfogyasztást nézik, azt elosztják egyenlő részekre - ergo ha a szomszéd katyóra fogyasztja a meleg vizet, azt neked kell megfizetni.
Egyébként a távhő rohadt drága, télen kb. 30 lesz csak a fűtés, úgyhogy arról ne álmondjatok, hogy 25-ből minden kijön. A közös költség (Budapestről tudok nyilatkozni) 7-8000 Ft körül szokott lenni önmagában.
47nm
sose volt annyi a tavho, telen leghidegbe is 20 fole kicsivel, nyaron olyan 60+net bol kijonnek, tel ~70.
de a kk itt 3100.
szoval min 65 es 75~80 at tipetnek telre arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!