Hülyeség lenne beköltözni a szekrénybe az alacsonyabb fűtési költségek miatt?
Meleg után hűvős jön!
A szomszéd Gazsit is keresték a rendőrök,beköltözött a szekrénybe...
Melege volt,mikor megtalálták,most a hűvösön van =D
Jó lesz majd ott családot alapítani.
Pár perc alatt "befűti" aztán ennyi idő alatt gyorsan le is hűl. meg ettől függetlenül a ház többi részét fűtened kell. Pluszba fog menni egy hősugárzó. Olcsóbb nem lesz. Nah meg komfortosabb se.
Dehogynem lesz olcsóbb. Az alapötlet egyáltalán nem hülyeség, ó, ha lett volna egy nagy szekrényem, amikor brutális fűtésköltségek mellett (fűtöttem, amennyit csak bírtam) 9 fokra ébredtem egyes reggeleken életem legrosszabb szigetelésű hűázában...
Nekem kényelmetlen és sötét lenne, de nem vagyunk egyformák.
Én inkább melegítőpárnát használtam, illetve amikor az sem volt, felöltöztem és paplanom is volt (nem "garasoskodtam", SEMMI pénzem nem volt, ételre sem). Meglepően jól viseltem a dolgot.
Amúgy ha a szoba, illetve a szekrény nem túl vészes, akkor venti se kell, legalábbis nem folyton, a számítógép is, az ember is rengeteg hőt termel.
Nálam egy fura szekrény lenne a legjobb, amin át be tudna jutni a napfény. Az jelent még rengeteget, a sok becsapódó foton... Már amikor süt a nap, de mostanában folyton süt nappal s télen sem ritka ez. S igazán rengeteget számít egy kis hőigényű helynél, amilyen egy (lakott) szekrény.
Ez engem is érdekelne, hogy honnan szalajtották őket...Ha már le lettem rendesen pontozva azért, mert le mertem írni, hogy bizony mi fűtünk, nem azért élünk, hogy nyomorogjunk.
Ha ezt mondanám pàromnak, szinte 100%, hogy azt mondaná, viccelek, ilyen nincs.Pedig de, ezek szerint vannak fura emberek.
Nekem ilyen ötlet nem jutna eszembe, meg kényelmetlen is lenne a szekrényben gubbasztani, nincs is akkora szekrényem, ami van, abba vannak cuccok.
De ha neked jó, kinek mi köze hozzá?
Én biztos nem csinálnám. Még most nem fűtünk, felveszek 2 pulóvert és nem fázok.Éjjel meg több takaró.
Ha majd fűteni kell, csak akkor fűtünk ha itthon vagyunk, akkor is inkább 1-el több pulcsi, mint nagy hőmérséklet.Mert drága a fűtés.
A mi házunk is nagy, télre a felét lezárjuk, felét fűtjük.
Hát mi meg nem azért dolgozunk és élünk, hogy nagykabátban üljek itthon.Megy most is a fûtês, mindjārt megyek a lányom haját mosni, nem akarom, hogy megfázzon.Kényelmesen, rövid ujjúban vagyunk itthon, egy takaró van rajtunk, párom is, én is pucéran alszunk.Lezárni sehol nem zárjuk le a radiátorokat a házban, az ember nem azért él egy adott méretű házban, hogy télen csak a felét lakja.
Havi 18.000 Ft. gázátalányt fizetünk csak, majd jön megint az elszámolás januárban, akkor kiderül, mennyire volt kemény a tél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!