Hülyeség lenne beköltözni a szekrénybe az alacsonyabb fűtési költségek miatt?
Figyelt kérdés
Mindig hideg van a szobában, már most is, nem tudom rendesen felfűteni, viszont most beültem a szekrénybe, pont elfér benne egy szék és a számítógépasztal a lábamhoz meg betettem egy melegítőventillátort. Néhány perc alatt befűti a szekrényt.2017. okt. 16. 07:20
1/26 anonim válasza:
Nem nevetlek ki! Biztos van aki így csinálja, régebben ismertem is egy idősebb fószert, az szekrényben aludt kibéleltbe, ablak se volt a házán, irtó szegény volt, de senki se törődött vele.
2/26 anonim válasza:
Nem hülyeség . Mindenki ezt csinálja akinek egy csepp esze van. Én üár húsz éve szekrényben élek.
3/26 anonim válasza:
Jó nagy szekrényed lehet, vagy semmi holmid.
5/26 anonim válasza:
Ááááá!!!! Most már értem miért találtam a múltkor a szekrényben a szomszéd Jenőt.Igaz ő inkább hűsölni akarhatott, mert pucér volt.
6/26 anonim válasza:
Csak a Narniai oldalt jól le kell szigetelni, mert onnan befújhat a hideg.
7/26 anonim válasza:
hulyeseg vagy nem , ne torodj vele, ha neked jo, csináld igy. Es ha az ágyba is fázol, vegyel egy agymelegito takarot, kb 6e ft
8/26 anonim válasza:
Szerelj be egy budit is azon ülhetnél
9/26 anonim válasza:
Nem hülyeség, de hosszú távon kényelmetlen lesz. Jobban járnál, ha inkább az ablakokat szigetelnéd le házi praktikákkal. A szekrénybe attól bejárhatsz melegedni. Amúgy hiába hangzik viccesen, mindent ki kell találni, hogy növeld az összkomfortodat.
10/26 anonim válasza:
Ugye ezt viccnek szántad?
Ennyire nem lehet valaki garasoskodó.
Mi egy 120 nm-es házban lakunk, és igen, fűtjük az egészet, pedig csak harman lakunk.A vendégszoba ilyenkor nincs is hasznalva, mégis megy ott is a radiátor.Gázkazán van, mégse rokkanunk bele.Áh, az emberi hülyeség határtalan.
De kinek mi a kényelmes.Sem én, sem a férjem nem akarna nyomorogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!