Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy lehet az, hogy kikaptunk...

Hogy lehet az, hogy kikaptunk egy 97000 Ft-s gázszámlát amikor eddig átalánnyal 30000 körül fizettünk?

Figyelt kérdés

Elszámolt időszaknak bele van írva a számlarészletezőbe tavaly októbertől idén áprilisig. Nem tudom elhinni, hogy ennyi lenne az átalánydíj!

Kerestem régebbi számlarészletezőket, azokban egy hónapos időszakok voltak figyelembe véve, nem értem most miért kell több mint félévnyi összeget beleírni. Rendesen fizettünk mindig! Más is járt így? (FŐGÁZ)

2017. máj. 3. 11:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem. Kb 45 nm. Abból gondolom, hogy összesen 90 nm körül van és ebben benne van a padlás is. Egyébként az én szobám konkrétan 3nm, húgomé szintén, apámé valamivel nagyobb, de nem sokkal. A fürdő kisebb valamivel mint a szobám, a konyha hasonló mint a szobám, az ebédlő meg kb akkora mint apám szobája.
2017. máj. 3. 11:47
 12/25 anonim ***** válasza:
36%

Tehát 25 nm-en van 3 sobátok meg ebédlőtök??? Plusz fürdő konyha külön helységben?

Azt hogy?

2017. máj. 3. 11:48
 13/25 A kérdező kommentje:
Muszáj volt így építkezni mert a pénz mindig kevés volt, valamint erre a házra volt valami támogatás is mert az ezt megelőzőt elmosta a belvíz.
2017. máj. 3. 11:48
 14/25 A kérdező kommentje:
bocs elírtam, 9 nm
2017. máj. 3. 11:49
 15/25 A kérdező kommentje:
Majd megnézem az tervrajzot a házról és akkor majd leírom mi mekkora pontosan.
2017. máj. 3. 11:51
 16/25 A kérdező kommentje:
Egyébként húgom meg apám felveszi a konvektort szinte maxra és úgy hagyják egész éjszakára, apám olyan helyiségben is ahol éjszaka pl nincs is senki. És ha ezt nem veszi észre senki, akkor úgy is marad.. Fürdőben van az a kb 20 éves konvektor, az október óta napi szinten átlagosan 3 órán keresztül megy, holott 1 óra alatt mindannyian megtudnánk fürdeni. Én egyből megyek mindig fürdeni amint már normálisan hőmérséklet volt bent, de húgomnak pl órákig kellett sokszor könyörögni, hogy mennyen már el, ne menjen potyára a gáz, de hiába beszél neki az ember...apám meg sokszor begyújtja du 5 kor holott este 7-8 előtt szinte senki nem emgy el fürdeni...nem is értem...az a szar az egészbe, hogy ezt nem apám fogja kifizetni (alapból nem ő fizeti a gázt, hanem édesanyám) hanem én a diákhitelemből :D Ez már a második alkalom, hogy rezsire megy el
2017. máj. 3. 11:57
 17/25 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj az ilyenkor mutatkoznak meg a spórolás hátrányai.
2017. máj. 3. 11:58
 18/25 anonim ***** válasza:
57%

6 konvektor???

jesszus... nekünk kombi kazán van 140m2 nagy belmagasság, 0 szigetelés, félig ramaty ablakokkal és a havi 27000ft átalányba belefértünk év végi leolvasásnál.

2017. máj. 3. 12:00
 19/25 A kérdező kommentje:
Egyébként a szinte folyamatos üzem indokának azt mondják a szüleim, hogy ha kikapcsoljuk, akkor később több gáz fog fogyni, mert nagyobb teljesítményen kell fűtenie a konvektornak, hogy bemelegedjen a lakás normálisan.
2017. máj. 3. 12:06
 20/25 A kérdező kommentje:
Ja meg a bojler is elég durván szokta pörgetni a gázórát amikor meleg vizet engedünk.
2017. máj. 3. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!