Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Kikapcsolhatják a gázszolgálta...

Kikapcsolhatják a gázszolgáltatást?

Figyelt kérdés
Az elmúlt év márciusa óta egy m3 gázt el nem használtam, ott áll az órám ma is, ahol március 30-án, mivel életvitelszerűen ideiglenesen nem tartózkodom a lakásba, ennek ellenére a főgáz minden hónapban számlát küld, hiába írom nekik, hogy nem lakok ott, most ki akarnak kapcsolni. Mit fizessek ki amikor egy teafőzetnyi gázt nem használtam el???? Hol lehet feljelentést tenni ez ügyben?
2017. márc. 2. 20:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

be kellet volna sétálni a gázművekbe, és közölni a dolgokat, hogy nincs fogyasztás, erre szüneteltették volna a számlázást.

Én már többször megtettem ezt.

Ügy látszik a levelezés nem működik...

2017. márc. 3. 07:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Nincs minden veszve, be kell fáradni az ügyfélszolgálatra és kérni kell egy aktualizálást (mintha el akarnád adni az ingatlant), kérelmezzed, hogy jöjjenek ki a címre leolvasni az órát. Ha alapdíj tartozásod van azt természetesen azonnal ki kell fizetned, de ha nem volt fogyasztásod az utolsó leolvasás óta és álltalányt számláztak azt nem követelhetik Rajtad számon,mert nem szolgáltattak, ha mégis ragaszkodnak ahhoz hogy befizesd és majd visszautalják a pénzt, akkor irány a fogyasztóvédelem. Állítsanak ki egy elszámolószámlát az utolsó leolvasás óta és a korábban kiszámlázott tételeket minuszolják le.

Szóval hagyjad búsba a levelezést és menjél be személyesen, mert sajna ebbe a mai bürokráciában csak így lehet valamit elérni.

2017. márc. 9. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!