Volt egy kérdésem áramfogyasztásról. Kijött egy eon által regisztrált villanyszerelő, aki szerint önfogyasztása van a villanyorának. Kértünk az eon-tól bevizsgálást, szerintük teljesen normálisan működik. Lehet tenni még valamit?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy aki először megnézte lekötés után pörgött az óra, ott voltam néztem. Az eonosok is lekötötték csak az órából húztak ki egy nagyon vastag vezetéket akkor meg Megállt, ezt is láttam. Végigmértem a fogyasztást, az eon szerint ezt kell tenne., és így kiderül mi okozza a túlfogyasztást. Aki kijött aszerint ki ajánlotta ezt a hülyeséget. És itt állok 550-650 kwh havi fogyasztással.2017. febr. 18. 14:06
11/12 anonim válasza:
Azért én ezt megnézném saját szemmel, mert ez nekem több sebből vérző történet.
12/12 A kérdező kommentje:
Saját szemeddel is megnézheted vas megyében. Ha valami ötleted van, szívesen fogadom.
2017. ápr. 4. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!