Hogy spóroltok hogy a rezsi minimális legyen?
-nem égetjük a villanyt ha nem vagyunk a szobában
-mosogatógép (rengeteg vizet spórol, az áramhasználata alacsony, takarékos)
-fogmosáskor, stb. nem folyatjuk ész nélkül a vizet
- laptopokat, stb. mindig kihúzzuk este vagy napközben ha nem használjuk nem hagyjuk bekapcsolva kábelen éjjelre
- tv energiatakarékos üzemmódban megy
- mosógépen az "öko" programot használjuk ami a ruha súlyához igazítja a szükséges vizet és a program hosszát
12-es, nincs mit szégyellni! Én is azt vallom, hogy nem azért dolgozom, hogy otthon fagyoskodjak, meg ne engedhessem meg magamnak a forró fürdőt, amikor akarom.
Egyébként egy rendesen szigetelt, energiatakarékos eszközökkel felszerelt házban az ilyen "takarékoskodásokkal", mint a wc-öblögetés, csak filléreket lehet spórolni.
Gyerekkoromban apám sokat biztatott, hogy tanuljak rendesen, hogy jó állásom, jó keresetem legyen. És támogatott is ebben rendesen.
Vidéken tudtam csak házat venni, de van napelemem, és hőszivattyúm is. Ez az igazi rezsicsökkentés. A gyerekek miatt nem is akarok sem a fűtésen, sem a világításon spórolni. Félnek a sötétben, és kicsik még ahhoz, hogy 18 fokban legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!