Hogyan lehetne extrém módon minden pazarolni? Tippeket varok cserébe en is adok amiket használok
hősugárzókat egész nap járatni, meglátod úgy megpörgeti a villanyórát, hogy nem hiszel majd a szemednek, aztán a vizet egész nap folyatni mindenhol, házibulikat szervezni, ahol persze te fizetsz mindig mindent és a legmárkásabb piákból, kajákból tonnákat rendelsz.
aztán otthon nemtom mennyire szűken otthon, ha a vásárlás is és a kinti dolgok is beleférnek, akkor van még tippem.
Palotában lakom így ez beesik. Viszont mindig fűtök egész nyáron. Mert így is 60 fok körül van. Elég ha a szomszéd nem fűt,
Víz fürdök itthon, wc-t a legdrágább szesszel öblítem le, mosógépet bekötöttem és, vödrökbe vezetem a használt pálinkát es wc-t öntök levele azzal még a nagy dolog is jók lemegy.
Net ötösön megy de a teraszról a közeli hotel wifije fogható. Így ez pénzért van.
Nem akciós újságokban mindig megnézem mi van es oda megyek megvenni
Bkv veszek bérletet gyalogolok és busszal villamossal trolival megyek a metrókat nem kerülöm.
Betét helyett aranyozott fürdőnadrágot használok
Wc papírt a plázából viszek
Takarítószernek ipari padlótisztítót használok
Szeretnék minél többet pazarolni folyton ezen agyalok mivel lehetne még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!