Hogyan lehetne extrém módon minden pazarolni? Tippeket varok cserébe en is adok amiket használok
Figyelt kérdés
2016. dec. 18. 08:49
11/14 anonim válasza:
Én minden nap krumplilevest eszek, de az alapanyagot Vuitton tasikban hozom haza. Odafele néha oda adom az árusnak, mert azt mondja, más nem hoz mindig, nincs mibe beletegye.
Hideg volt itthon, ezért vettem minden szobába 50db Macbook Air-t azok csinálnak úgy 20fokot kb, de még fázom kicsit, lehet veszek 100-100db S7-et. Ha azokon benyomok valami játékot, az fűthet még 3-4 fokot talán.
12/14 A kérdező kommentje:
;)
2017. jan. 4. 10:28
13/14 Középút válasza:
Én ezer eurósokkal fűtené a háztól 100 méterre elhelyezett rossz hatékonyságú fűtőalkalmatossággal ...
14/14 Középút válasza:
... azért valamennyit tartalékolnék a környezetszennyezés okán kirótt büntetésre :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!