Meglehet élni 120 ezerből ha 40 ezerért bérlek egy szobát?
Figyelt kérdés
Ha kajára egy hónapba 20 ezret számolok az reális?2017. jan. 6. 18:14
21/24 anonim válasza:
Én mondjuk undorodom a farrészes csirkétől, pedig lassan 16 éve főzök, és nem vagyok egy válogatós fajta, de az nekem gusztustalan.
Kérdező, igazuk van a többieknek, ha főzöl, nem csinálod ki magad idő előtt.
22/24 anonim válasza:
"De te gondolom eszed a felvágottakat amik 50%-ban a fehér takonynak hívott anyagból van, mert az változatos!"
Ezt mi alapján gondolod? :)
24/24 anonim válasza:
Keress napi menüs MENZÁT vagy ahhoz hasonló önkiszolgáló éttermet a közelben és ott egyél. A napi menük 600 Ft körül vannak, annyiért simán ehetsz jót két fogást is. Ezen NE spórolj. És ebédhordóba el is viheted, százezrek csinálják ezt a városban. Otthon meg megeszed, a maradékot meg hűtőbe teszed ha olyan, hogy nem romlik meg azonnal. napimenü pont hun meg válogathatsz hol mi a kaja nem kell betojni hogy rossz kaját kell enned. Dehogy. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!