25 nm-es szoba + 6 nm-es konyha: milyen fűtés típust ajánlotok?
Sajnos ASAP meg kell oldani egy 25 nm-es szoba és egy 6 nm-es konyha fűtését (gáz bevezetése kizárt, túl drága most).
Vehetnék kályhát, amiből mindenképpen cseréppel bevontat kellene (az kb. 180e Ft, az olcsóbb, lemezkandallókról azt hallottam, hogy nem tartják a meleget), vagy gondolkodtam ezen az elektromos konvektoron: [link]
Mivel rengeteget dolgozom és csak hétvégén/este vagyok itthon, lehet, hogy megérné a második?
Köszönöm a segítségeteket előre is.
A kettő elképzelésed közül az elektromos lenne az amit választanák és ezért: rengeteget dolgozom és csak hétvégén/este vagyok itthon.
Viszont ha van vezérelt áram akkor egy hőtárolós kályha is jó, mondjuk nem tudom milyen árakba van.
"Nem tartja a meleget"
Nem bizony, viszont nem is kell órákat várni arra, hogy felmelegedjen.
Egyébként H tarifa és hőszivattyús inverteres klíma és fillérekből kifűtöd kia beruházási költség mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!