Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogyan lehetne extrém módon...

Hogyan lehetne extrém módon minden spórolni? Tippeket varok cserébe en is adok amiket használok

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 01:34
 81/110 anonim ***** válasza:
95%

"Sosem adok sehol borravalót...."

"A vendégeimnek sokszor mondom kamubol hogy jajj nem tudok visszaadni nincs kisebb aztan otthagyjak a pénzt. Persze van aki alapbol ad borravalot "

Te nem adsz, de mástól elvárod, sőt, "kikényszeríted"?

NO KOMMENT...

Amiket mostanáig leírtál, az nem jópofa spórolás, hanem súlyosan deformálja az ember személyiségét - szerintem előbb- utóbb bele fogsz zakkanni... de Te tudod...

Ráadásul értelmetlen is, mert mi értelme egész évben azt figyelni, mikor mennyire végződik az összeg (kp vagy kártya), ha utána a 2 ezer ft-ot 5 mp alatt elvered Milka szaloncukorra.

Nem eszem Milka szaloncukrot, mégis állítom, hogy sokkal, de sokkal boldogabb vagyok, mint Te a kuporgatásoddal és a százezreiddel...

Azért arra majd kíváncsi leszek, mi lesz, ha gyereked lesz?

2016. dec. 19. 10:02
 82/110 anonim válasza:
2016. dec. 19. 10:40
 83/110 A kérdező kommentje:

Elvered szaloncukorra... Vagy igy is lehet mondani : ingyen van a szaloncukrom a mason valo sporolasom miatt. Karacsony meg egyszervan egy évben kell a szaloncukor.

A fán egyébként úgy spórolok hogy mifám van már vagy 17 éve. Egyszer megvettem azóta jó, akkoriban még sajnos nem spóroltam összevásaroltam mindent így viszont rengeteg terítőm díszem karacsonyi cuccom van amit fel tudok használni. Legalabb 5 fára való díszem van. De szaloncukrot meg grandimentotminden évben veszek persze figyelem és megvárom az akciókat.

2016. dec. 19. 11:14
 84/110 A kérdező kommentje:
Van gyerekem mint írtam 80 cmes macit kap ajándékba amit csak 6300 ert vettem máshol 10 e felett van
2016. dec. 19. 11:16
 85/110 anonim válasza:
75%
Sajnálom a gyerekedet hogy ilyen körülmények között kel felnőnie és ezt látja a saját anyától!
2016. dec. 22. 21:14
 86/110 A kérdező kommentje:
Pedig rendes gyerek és szeret spórolni. Ma pl azt játszottuk hogy összeszedtük a blokkokat a bevasarlokosarakbol es beváltottuk zacskókra ő meg árulgatta velem ő akarta hozzáteszem nem én és nagy sikere volt, volt aki 1000 ftost adott neki meg egy csokit
2016. dec. 22. 22:30
 87/110 anonim ***** válasza:
89%
Ha az ember hajlandó magába fordulni, akkor mindig rájön pszichológus nélkül is, hogy az ilyen mániás tevékenységek mögött lelki gondok vannak, pl. szeretet hiány. Az érintett nehezen jön rá (ha egyáltalán rájön), hogy mindennek az az oka, hogy ő nem tud adni önzetlenül, mert elvárja, hogy ő kapjon. Ennek az a vége, hogy teljesen egyedül marad, becsavarodik és a kényszeres tevékenység teljesen eluralkodik rajta, megakadályozva bármilyen normális emberi kapcsolatot.
2016. dec. 30. 11:19
 88/110 anonim ***** válasza:
89%

Ne viccelj már! :o

,,Elvered szaloncukorra... Vagy igy is lehet mondani : ingyen van a szaloncukrom a mason valo sporolasom miatt. Karacsony meg egyszervan egy évben kell a szaloncukor."

Szerinted ez normális?

És az normális, h a plázából viszel haza wc-papírt?

És az, h te sehol nem adsz borravalót, de te a vendégeidnek nem adsz vissza, szó szerint el lopod tőlük...:o

De milka szaloncukor??--az a legeslegfontosabb, mit ne mondjak..

De alapvető higiénia az nem szükséges???jó az ágynemű..

Havi 1000ft-os vízszámla? az kb 2-3 m3 víz-> kb ez az a mennyiség, amit az ember egy hónapban takarításra, mosogatásra, wc öblítésre használ fel, és ebben a mosás, meg az intim/személyes higiénia nincs benne..

Már ne haragudj, gyereked is van, akkor gondolom férjed/párod is?? 3 főre, ennyi víz?? eltudom képzelni mi lehet a lakásodban..

Na ezért tart ott az emberiség ahol tart, a te fajta embertípusok miatt...

2016. dec. 31. 22:54
 89/110 A kérdező kommentje:
Férjem is van ő is spórol de uszodabérlete neki is van. Egyébként havi 2-3 kbm víz az normal fogyasztas az albérlőinknek sem sokkal több,max 4.
2016. dec. 31. 23:00
 90/110 anonim ***** válasza:

Akkor valamit qrva jól csináltok, mert a 82 éves mamám ki egyedül lakik neki két hóra 11-12 m3 a fogyasztása..

mi 3-an lakunk és 37-38 m3 szokott lenni...

2016. dec. 31. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!