Hogyan lehetne extrém módon minden spórolni? Tippeket varok cserébe en is adok amiket használok
Egyvalamin ne spórolj!Egy helyesírási szótáron! :)
Ennyire beteges nem lehetsz, hogy a WC-papírt lopod (pont ma vettünk, 16 tekercses, mit tudom én mennyi volt, ennyire nem centizünk), vízzel leöntöd a WC-t (atyaúristen!!!), a fűtést nem kapcsolod be.
Ennyire hülye már nem lehet senki!
Meg mi az, hogy betét helyett régi lepedőt használsz?!Te nem vagy komplett.Én ugyan tampont használok, és bizony havi két doboz elfogy(kétfajta méretet is használok), emelett tisztasági betétet mindennap, ez kb. 2000 Ft.Azért ennyit ki lehet bírni havonta.
De amúgy én vagyok a nem normális, hogy egy kamukérdésre válaszolok.
Mert ekkora gyökér nem lehet valaki, főleg nem nő létére!
Ezekkel csak az a baj, hogy ez már beteges.
Minden ember fizet a wc-papírért, a netért, és a normalis ember lehúzza a wc-t, nem lönti.
Bérletem van uszodába. Mint írtam van amire szeretek költeni. de ezt megveszem decemberben aztan 1 évig pancsolok amennyit akarok. Sőt ha valaki hazavisz akkor ballonokban is viszek haza vizet. Meg a hatizsakomban mindig 2 1.5 les üveget feltöltök.
Egyébként a vizen meg úgy sporolok, hogy a közos csapból felhordom a ballonokba, de ezt csak kb 1 heten 1x. Így a víszamlám 2 havonta 2000-2200 ft. Havi 1000-1100
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!