Sok vizet használok?
Figyelt kérdés
4en lakunk albérletbe.. Elég drágába sok a közösköltség is. Mindig ki lett fizetve minden. Van 2gyermekem és hát majdnem napi szinten mosok és mindig sok a mosogatnivaló is. Ma megkaptam a tulajtól h én milyen sok vizet használok.. Sporoljak mert seggbe fog rúgni? Hát mi köze van hozzá h mennyi vizet használok amikor én fizetem nem ő... Kiakasztott kissé. Páromra is mosnam kell és magamra is egyszeruen muszály.. Ha ti is majdnem napi szinten mostok több emberre nektek mennyi a vízfogyasztás?2016. szept. 1. 08:26
1/15 anonim válasza:
Te fizeted, akkor mi köze hozzá?
2/15 A kérdező kommentje:
Na igen ez az amint felhúztam magam ezt nem értem én sem... Minek támad le!?
2016. szept. 1. 09:30
3/15 anonim válasza:
Az elsővel egyetértek.... nem fix összeget fizetsz hanem fogyasztás alapján.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem ertem minek szol be...
2016. szept. 1. 09:51
5/15 anonim válasza:
Nálunk két felnőtt utan havi 5-6kobméter, hetente legrosszabb esetben 3szor mosok, naponta mosogatok (1-3 kozott) attol fugg hogy főztem vagy sem.
6/15 kovpet válasza:
"Hát mi köze van hozzá h mennyi vizet használok amikor én fizetem nem ő..."
Erre mit mondott?
7/15 anonim válasza:
Legeláb tudod mennyi az annnyi ? Egy alap támpontot nem adtál meg !
Igen nagyon sokat Afrikában csak lakodalmak alkalmával lehet így dorbézolni.
8/15 anonim válasza:
Hárman vagyunk elég sokat mosok, + kézzel mosogatok, a számlát kéthavonta fizetjük, így szokott 15-16 m3 lenni.
De az a kérdés, hogy a tulajnak feltetted-e akérdést, hogy ez miért zavarja?
Vagy csak itt puffogsz?
Mert ettől aztán nem fogod megtudni, mi a baja, és így nem fog megoldódni.
9/15 A kérdező kommentje:
Igen megkérdeztem tőle hogy ez miért zavarja? Nem igazán mondott rá semmit..
2016. szept. 1. 20:03
10/15 A kérdező kommentje:
Most 10kobmeter ment el augusztusba es látámadott h én tudom e hogy ez milyen drága stb
2016. szept. 1. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!