Mennyi pénzből lehet megélni 2 gyerekkel havonta, ha a rezsink kb 50. 000 ft (albérlet nincs), autónk sincs amire költeni kellene, tömegközlekedési ritkán szoktam?
10. nem az volt a kérdés jártunk-e falun vagy van-e 800m2-es kert meg állatok a megélhetéshez és hasonlók.
Ha reálisan számol az ember akkor csak az étel 20-30.000/fő, ami 4 főre igencsak 80-120.000 ft. Plusz a rezsi.
Ezenkívül a legtöbb embernek kell néha ruha, cipő, vannak váratlan kiadások vagy felújítás, kellenek használati cikkek, a gyerekeknek könyvek, papír-írószer, zsebpénz, és nem árt félretenni sem hogy legyen tartalék vész esetére.
A 300.000 teljesen normális ajánlás ezt tekintve.
Attól, hogy ennyinek kellene lennie még tisztában vagyunk vele, hogy sok helyen nem jut ennyi rá. Ez nem változtat a tényen, hogy egy normális, emberhez méltó élethez ennyire van szükség, és ez volt a kérdés. Nem az, hogy Borsodban mennyiből lehet nyomorogni egy egy szobás vityillóban.
Párom nem diplomás, én sem mondjuk.
Ettőlfüggetlenül havi 500.-ból élünk, ő dolgozik, én itthon vagyok.(februárban kezdek egy új helyen)
Az, hogy ti Kérdező mennyiből tudtok megélni, megválaszolathatlan.
Írtál ugyan összeget, de mindehhez kéne tudni, hogy albérlet, saját lakás, milyen fűtés, mekkora udvar stb.
Bocsánat, másik kérdésnél írtak összeget.
Elnézést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!