Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Megcsikart gázóra esetén,54000...

Megcsikart gázóra esetén,540000 ft kötbér kaptam. E miatt kikötik a gázt, ha nem tudom kifizetni a kötbért?

Figyelt kérdés

#Gázóra!
2016. ápr. 22. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10-hülyeség! Mióta óra cserék plombázások divatba jöttek, soha nem volt semmi bajom a Tigáz zal. Aki nem piszkálja annak nem kell félni semmitől! Mindig magamban voltam és nem videóztam!

Kérdező! Ott voltál,(írod) és akkor nem szóltak? A jegyzőkönyvben biztosan belevették. Nagyon hasznos ha gázszerelő szaki val megyen az ember...

2016. ápr. 22. 17:55
 12/16 anonim ***** válasza:
# 11 Nézd már végig a linkelt videót! A szerelő saját maga bevalja,hogy kb 30e fejpénzt kapnak egy "megbuktatott" fogyasztó után.
2016. ápr. 23. 12:56
 13/16 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A plombák sértetlenek voltak? Esetleg sérelmezték ott, hogy sértetlenek? Keress rá komolyabb helyen, mert a "szakértők" a tigáz emberei, illetve az, hogy leszerelték, elvitték, és utána szóltak, nem bizonyítja, hogy gond volt az órával. Vagy jelezték a helyszínen, esetleg aláírtad, hogy sérült a plomba? fényképezték? mert ilyenkor, ha nem tudják bizonyítani, hogy sérült volt a plomba, nehéz dolguk lesz!

2016. ápr. 28. 12:00
 14/16 anonim válasza:

Nekem is volt egy hazafutásom a tigázzaal.

Igaz nem az óra miatt hanem a számlák miatt. A lényeg én a fogyasztóvédelemhez fordultam , beküldtem nekik minden papírt + bizbaszt..... , leírtam hogy mi a problámám, mit sérelmezek stb. ezért nem kell fizetned illetéket. A fogyasztóvédelem az én javamra döntött, majd a bíróság is. Így a tigázt 400000 forintra büntették, én pedig kárpótlást kaptam. :-) Próbáld meg.

2016. ápr. 28. 17:32
 15/16 PZA válasza:
Kikapcsolhatják. Ha fenntartod, hogy nem nyúltál hozzá, fordulj az Energiahivatalhoz!
2016. ápr. 29. 08:08
 16/16 anonim válasza:
megcsikárt potykány esetén kapók kedvezményt útazásra?????
2018. szept. 7. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!