Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Megcsikart gázóra esetén,54000...

Megcsikart gázóra esetén,540000 ft kötbér kaptam. E miatt kikötik a gázt, ha nem tudom kifizetni a kötbért?

Figyelt kérdés

#Gázóra!
2016. ápr. 22. 13:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Lajcsi, te vagy az?
2016. ápr. 22. 13:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Poénos vagy,de nekem nem vicces!
2016. ápr. 22. 13:46
 3/16 anonim ***** válasza:
Mivel ezt tartozásnak fogják fel, szerintem megtehetik. Egyébként jogos vagy nem? Csak azért kérdezem mert volt tegnap valaki aki pont vitatkozott, hogy őt aztán nem tudnák megbüntetni mivel nem csalt. Szerintem semmi köze a buntetésnek a valósághoz. Tigáz egyébként?
2016. ápr. 22. 13:54
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen Tigáz.Nem jogos,mivel nem nyúltam hozzá.8 éves óra volt,akkor még nem fényképezték,most az új órát amit föltettek igen.
2016. ápr. 22. 14:05
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Milyen az a megcsikart gázóra???

A svédfogó csikarta meg, amikor forgattad? Vagy csak nekidőlt a létra, és leütötte róla a festéket? Vagy milyen az a megcsikart gázóra.

És az előző évi fogyasztásod 540 ezerrel kevesebb volt mint a mostani? Vagy az átlagos fogyasztásod most ugyanannyi, mint a korábbi évben?

Ha nem loptál, áll ki az igazadért és bizonyítsd be.

Ennyi pénzből jó ügyvédet lehet fogadni már! És ha a szolgáltatód bukja a pert, akkor ő fizeti a te ügyvédedet is legvégül...

2016. ápr. 22. 14:05
 6/16 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű!A szakértői vizsgálaton mutatták,hogy hol van rajta csikarás,mármint a belsejében,amit ők mikroszkóppal néztek.Nem nyúltam hozzá.
2016. ápr. 22. 14:12
 7/16 A kérdező kommentje:
A fogyasztás téltől függő volt,és reális .
2016. ápr. 22. 14:14
 8/16 anonim ***** válasza:
"A szakértői vizsgálaton mutatták,hogy hol van rajta csikarás,mármint a belsejében,amit ők mikroszkóppal néztek.Nem nyúltam hozzá." érdekes. Jelen voltál?
2016. ápr. 22. 14:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen ,elmentem a szakértői vizsgálatra.
2016. ápr. 22. 14:20
 10/16 anonim ***** válasza:

Azt hittem ez már lecsengett.Jónéhány éve egyedülélő özvegy édesanyámat húzták be.Akkor még "csak" 340e ft-volt a tarifa.

Sajnos nagyon oda kell figyelni.Óracserénél soha ne egyedül legyél ott.Arra az időre,legalább szomszéd,ismerős..stb legyen még a lakásban.Az egyikőtök telefonnal folyamatosan videózzon,a gázost egy mp-re sem szabad magára hagyni.Amennyiben mégis "talál vmit" semmit nem aláírni,vagy elismerni! https://www.youtube.com/watch?v=2Atrtq3o8JE 5:40-től

2016. ápr. 22. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!