Megcsikart gázóra esetén,540000 ft kötbér kaptam. E miatt kikötik a gázt, ha nem tudom kifizetni a kötbért?
Milyen az a megcsikart gázóra???
A svédfogó csikarta meg, amikor forgattad? Vagy csak nekidőlt a létra, és leütötte róla a festéket? Vagy milyen az a megcsikart gázóra.
És az előző évi fogyasztásod 540 ezerrel kevesebb volt mint a mostani? Vagy az átlagos fogyasztásod most ugyanannyi, mint a korábbi évben?
Ha nem loptál, áll ki az igazadért és bizonyítsd be.
Ennyi pénzből jó ügyvédet lehet fogadni már! És ha a szolgáltatód bukja a pert, akkor ő fizeti a te ügyvédedet is legvégül...
Azt hittem ez már lecsengett.Jónéhány éve egyedülélő özvegy édesanyámat húzták be.Akkor még "csak" 340e ft-volt a tarifa.
Sajnos nagyon oda kell figyelni.Óracserénél soha ne egyedül legyél ott.Arra az időre,legalább szomszéd,ismerős..stb legyen még a lakásban.Az egyikőtök telefonnal folyamatosan videózzon,a gázost egy mp-re sem szabad magára hagyni.Amennyiben mégis "talál vmit" semmit nem aláírni,vagy elismerni! https://www.youtube.com/watch?v=2Atrtq3o8JE 5:40-től
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!