A gázóraszekrény is a gázszolgálató tulajdonának számít, és ha igen, de nem zárja el mások elől, akkor lehet-e benne (az aljában) más dolgokat röviden tárolni?
Gázt nem tudom,de szerintem semmit nem lehet benne tartani.
Nekünk régi "kádár~kockánk" van,a falba sűllyesztve a villanyóra szekrény,és ott se lehet(ne) semmit se tárolni. Más kérdés,hogy egy fél diszperzites vödörnyi "minden sz@r" benne van,a kulcsoktól az öngyújtón át a szögek,csavarokig. Évi egyszeri leolvasáskor,mikor jönnek,és fényképeznek,már szóltak...de elment-visszapakoltam.
Akárkié is,azért gázóra szekrény a neve,mert csak arra való.
Egyébként meg kit érdekel? Max.a kötekedő,leselkedő szomszéd mantyog...de mit tud csinálni? Bejelenti a cégnek,hogy pl.szerdán délelőtt 22 percig frankfurti leves,és brassói volt az óraszekrényben???=D
Köszönöm a válaszokat. Mivel eléggé eltérnek a vélemények, esetleg van olyan válaszadó, aki valamelyik gázszolgáltatónál dolgozik, vagy van ilyen ismerőse?
Úgy emlékszem, a társasház épülésekor a lakóközösség fizette ki a gázóraszekrény díját. Láttam olyan társasházat is, ahol nincs is szekrényben az óra. Emiatt is merült fel bennem, hogy a szekrény esetleg nem a szolgáltató tulajdona, mivel akkor miért ne tenne minden gázórát szekrénybe.
Amúgy a törvény szerint a gázóra gyártásától, vagy a felszerelésétől számított max. 10 évig lehet használni a mérőberendezést? Nálunk néhány éve cserélték ki a gázórát egy már akkor több mint 10 éve gyártottra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!