Pufchljfdh kérdése:
1köbméter melegvíz mennyi panel lakásba?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 21:56
2/10 anonim válasza:
Én egyedül használok el kb 0.7-et, de rendszeresen zuhanyzok és mosogatok+ melegvízzel főzök, mert a hideg víz sokkal vízkövesebb
5/10 anonim válasza:
#1 és #2
Nektek tényleg ennyire nincs logikátok? Nyilván a kérdező az árára kíváncsi. Azaz azt szeretné tudni, hogy 1 köbméter meleg víz elhasználása után hány forintot kell fizetni.
6/10 anonim válasza:
Ha nem erre lenne kíváncsi, akkor nem a "rezsi" címszó alá tette volna ki a kérdését.
7/10 anonim válasza:
Rosszul írtam, az #5 hozzászólást a #1-nek és a #4-nek címeztem.
De az sem igaz amit a 2. hozzászóló mondott, ugyanis a vízkő pont, hogy a melegebb vízben rakódik le, így a meleg vizes vezetékeknek vízkövesebbnek kell lenniük, mint a hideg vizes vezetékeknek.
8/10 anonim válasza:
Mi a konkrét kérdés?
A fűtés?
A háztartási meleg víz?
A mennyiség?
Az ára?
10/10 anonim válasza:
Nehéz lenne magyarul kérdezni? Kissé hiányos a mondat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!