Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi a minimum, amire a...

Mennyi a minimum, amire a Budapesti panelokban a vizet melegíteniük kell?

Figyelt kérdés
Nevetséges, mert előző lakásunkban a keveretlen meleg víz 60 fok körüli volt, a mostani lakásban meg eddigi max a 40, de nem egyszer 25-35 fokos csak. Szerintem kellene valami minimumnak lennie, mert sokszor csak a meleg vizet folyatjuk fürdéskor, mert az is szinte hideg. Meleg víz fogyasztásunk 2x annyi mint a hideg, pedig WC, mosógép hideget használja, a fürdéssel meg nagyon spórolunk. Vicc az egész.

2013. szept. 24. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk kb 60-65 fokos a melegviz (13.ker)
2013. szept. 24. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez gyenge matek olcsóbb :D a vizet 40 fokon tartani folyamatosan sokkal olcsóbb mint a 60-80 fokos víznek az állandó hővesztesége.
2013. szept. 24. 17:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem olcsóbb, mert a régi helyen fele ennyi meleg vizet használtunk, mint itt és m3 szerint drágább, többet fizetünk, ugyan annyi vagy kevesebb használattal.
2013. szept. 25. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Kettes szerintem úgy értette,hogy a vizszolgáltatónak olcsóbb.

Felhasználónak semmiképp.

Én felhivnám őket,mert ez így nem oké.

2013. szept. 25. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!