Havi minimum 300ezer ft semmi munkavégzés nélkül Mo-n 1 városba, megéri itt laknialább leírtak alapján?
Figyelt kérdés
Újfehértóról van szó.Pár éve még szerettem itt lakni hangulatos kis város mindennel ellátva ezért vettünk itt házat,és ami jó nagyon kevés a roma.De amióta külföldi munkások jöhetnek Mo-ra dolgozni-(kormány rendelet!-még a magyarnak sincs meló)azóta tele van minden románokkal úgy néz ki a város tavasztól késő őszig mint egy cigányputri.Sok a lopás is.Aki tartsa őket feketén albérletbe mivel nem adózik(jó nekik egy összetákolt viskó is)az jól jár mert havi minimum 300ezret is (felső határ korlátlan) megkeres főleg ha árusít is nekik jó haszonnal mindent ami boltba kapható,és a paraszt is jól jár mert a román olcsóbban eljön dolgozni mint a magyar,a magyar inkább legyen munkanélkül.Tehát jól kicseszett az állam a magyar emberekkel földmunka nuku,s elindították ezzel a illegális albérleti lakhatást,feketemunkát.Bocs de azért van aki meg tisztességesen adózik.Utállok már itt lakni.Nekem a telkemre 1 román sem kéne,nemkinlódnák velük semmi pénzért!S ígyis mindent zárni kell mert bármikor jöhetnek lopni.(már 1x próbálták)Persze ez ellen a polgármester nem tesz semmit.Itt már nincsen közbiztonség.Kérdésem ezek után megéri-e itt lakni így??Persze ha lenne a házamra vevő azonnal elmennék innét végleg,pedig nagyon sajnálom mert sok pénzt rá költöttünk sok év alatt.És féltem is gyerekeim.2013. máj. 4. 19:08
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de mikor a magyar megy dolgozni külföldre az ugye nem gond? Egyáltalán ezek románok, vagy határon túli magyarok. Amúgy szegények, szegényebb térségbe nem is mehettek volna mint a ti megyétek... Jobb ha elköltözöl
2/4 anonim válasza:
A hozzászólónak igaza van.
Kérdem én mennyit kereshet az az illető román ha havi 300 ezret fizet albérletért stb.
Valószinüleg az a bajod, hogy nem te keresed azt a pénzt!Ilyenek vagyunk sajna mi magyarok, csak a szomszédnak ne menjen jól.
3/4 A kérdező kommentje:
Ne haragudj utóbbi de vagy nem olvastad el rendesen amit írtam vagy félreértelmezted.A szállásadó keres annyit feketén.A román meg kevesebbért elmegy napszámba mint a magyar.Én nem irigylem ezt a pénzt,az én telkemre biztos nemszemetelne román cigány,se a gyerekeim ne kapjanak fertőzést havi 500-1 millió sem éri meg hogy gyermekeim betegek legyenek,nincs az a pénz...!Olyan fertőbe élnek!A baj ott van hogy nem a magyarnak adják a munkát.Valóban az egyik legszegényebb megye ez,sok ember örülne napszámnak is hogy gyerekeinek enni tudjon adni persze magyarok mert én a magyarok pártján állok.Tényleg igaz hogy magyar is venégmunkás a környező országokba de a körülöttünk lévő országok mind jobban állnak mint magyarország.Továbbra is kérdésem az hogy ennyi negativummal érdemes e itt lakni vagy inkább 1élet munkáját áron alul eladni?Sajnálom ezt a kis várost hogy ennyire lepukkant lett.
2013. máj. 14. 14:07
4/4 A kérdező kommentje:
mMg annyi azért a magyart a román cigányokkal nem hasonlítgatnám,aki itt él vagy tudja milyenek az tudja pontosan miről beszélek.Nekem van rendes munkám adózok is nem bújok ki alóla,s ha kerti munka akad itthon inkább fizetek 1 magyarnak óránkánt 100ft-al többet (akinek nincs munkahelye de éhes gyerekei igen),mint hogy egy román cigánynak.Persze mindenkit sajnálok aki szegény és ha tudok segítek is.A lopást meg elítélem.A környező országokba lévő magyarok nem attól a néptől veszik el a munkalehetőséget!!De itt igen azt a keveset is!!!
2013. máj. 14. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!