Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan lehet megoldani a...

Hogyan lehet megoldani a melegvízellátást egy távhőről levált panellakásban?

Figyelt kérdés
Nagyon jó áron találtam egy 4 szobás panellakást egy vidéki kisvárosban. Állítólag jó állapotú, nem is kell rajta felújítani semmit, egyetlen baj van vele: a város levált a távhőszolgáltatástól, így ezekben a lakótelepi lakásokban nincs fűtés és melegvíz. Ez abból a szempontból nekem jó, hogy magas rezsit csinált volna, és nem is biztos, hogy egész télen használtam volna a lakást. Így viszont leváltak a gázról, és nekem amúgy is elég a víz, villany. Fűteni villanykonvektorral tudok, ha éppen kell, azt én szabályzom legalább, főzni is lehet villanytűzhellyel, viszont fürdeni kell. Hogyan lehet úgy megoldani a lakásban, hogy legyen melegvíz? Villany, víz tehát van, csak gáz nincs. Valami villanyos, egyszerű vízátfolyós készülék, vagy milyen ötletetek van rá? Nem akarok magas rezsit, ez a lényeg.

2014. szept. 23. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Léteznek átfolyós elektromos vízmelegítők...
2014. szept. 23. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Például

[link]

2014. szept. 23. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Jézusom, hogy válhatott le úgy a ház a távhőről, hogy nem gondoskodtak valami alternatív megoldásról? Lehet ezt így? Elég embertelen lehet a közösképviselő... ha úgy határoznak, hogy nagy a villanytartozása a háznak mert senki nem fizeti normálisan, akkor kilövik az elműt is, és mindenki oldja meg egyénileg? Jujj, hát én ide nem költöztem volna...
2014. szept. 23. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy nem az van, hogy nemrég váltak le, és készülőben van a házközponti fűtés rendszer? Bár még így se értem, előbb meg kell csinálni a házközpontit, aztán leválni...
2014. szept. 23. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt ilyen lakásunk.Szerencsère ott is leválltunk a távhôrôl. Irreális számlák, 0 fûtèssel.100ezres elszámolók stb...(Mezôhegyes)

Én egy kisebb villanybojlert javaslok.

2014. szept. 24. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!