Debreceni panellakásban ki tudom vetetni az egyik radiátort úgy, hogy csak a felszálló cső marad meg?
bocsi,de ez a kérdés olyan lett, mintha egy szőke nő írta volna,
-mi honnan tudhatnánk,hogy a ti szolgáltatótok mit fog nektek erre az ötletre mondani,
-olyanokat lehetne csak írni,hogy pl nálunk ezt nem lehetne,vagy szerintem nem mennek ebbe bele,de lehet,hogy mégis
Mi a konyhában levetettük, levágták és a csövet összekötötték az alsó végével mert az áramlásnak meg kell maradnia. 7000ft volt, engedélyt kell kérni a közös képviselőtől, és írni a hőszolgáltatónak, ők küldik ki az embereket. 15 perces munka.
Mért fűtésünk van ott mindig el volt zárva így nem tudom spórolás szempontból milyen.
Természetesen hülyeség ez a hozzáállás!!
A házba bejövő hőt kell kifizetni, és szétosztani lakásonként.
Vagy azt várod el, hogy a körülötted lévők fizessék ki a te lakásod fűtését is??!!
Okos!
A falak, nyílászárók hővesztesége nem fog változni, a többi radiátoron, és a szomszédos falakon át kell pótolni a kiesést. Tehát az egyenleg nem fog változni, csodák nincsenek.
" a csövet összekötötték az alsó végével mert az áramlásnak meg kell maradnia."
Vannak soros és párhuzamos rendszerek, ez egy technikai kérdés az adott helyen, hogy mit és hogyan lehet megoldani.
Én a sajátunkat tegnap szereltem le a konyhából, ledugóztam a csövet, radiátor ment a pincébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!