Ti mennyit visztek haza havonta és hogyan osztjátok be?
OFF
Ez komoly hogy lepontoztol valakit csak mert sokat keres? :D Miért 0%ban hasznos az a válasz számotokra, mint pl az, amiben 100 ezret keres valaki?
ON
Nekem nincs fix fizetésem, egyéni vállalkozó vagyok, megbízás alapján dolgozom, ez nyilván nem állandó, van, hogy havi 50 ezer, van, hogy 300.
A párom Ausztriában dolgozik (határ mellett élünk), neki fix havi 2200 euró.
Két gyerekünk van, két nagy kutyánk, két autónk, van már egy saját házunk is, szerencsére sokat tudunk félretenni. Támogatjuk mindkettőnk szüleit is és adakozunk is. Hitel nincs.
4órában dolgozom ezt hozzá tenném:
35.000 +12.120 ft(busztérités) + egyébb jutatások (8000ft böske)
Fizetem a buszomat ami 14.200ft
A telefonomat illetve a laptopomat
a böskét az anyumnak adom
ami marad abból ruhát +ezt azt veszek!
Szomatonként 3000ft-ot keresek ismerősnél 05:00-13:00ig +ingyen kaja /üditő..ezt a 3000ft-ot félreteszem...+uliba járok estin!
Ha meg lesz az érettségim többet keresek ahol az érettségi a feltétel
5en vagyunk, ket gyerek, ill nyugdijas apam. Parizs.
Netto 3000e + felesegem 1200e + apu magyar nyugdija 550e.
1800e a lakber.
300e ocsem magyarorszagi lakbere (mi fizetjuk mivel o ennyit keres osszesen)
Felretevesek:
300e lakastakarek 100e nyugdij, 50-50e gyerekeknek.
400e tartaleknak.
Aram: 178e
TV-telefon-net: 80e
Autobiztositas: 30e
Benzin: kb 150e
Lakasbiztositas: 30e
Mobiltelefonok: kb 30e osszesen
Egyeb biztositasok: 100e kb osszesen (baleseti stb)
Berlet: 70e (feleseg)
Bolcsode (kisebbik): 155e
Ovodai etkezes/napkozi (nagyobbik): kb 80e
Kaja, bevasarlas mindennel egyutt kb 700e (ebben pelenkak, gyogyszerek is benne vannak).
A maradek 150 altalaban elfolyik valahol honap kozben aprosagokra.
513 e ft, én gyed+csp 3 gyerek után.+van 20 e erzsébet utalvány, benzinpénz,patikakártya.
80 albérlet,kb 40 rezsi,40 benzin, kajára 60 kb, pelenka,bevásárlás,egyebek..havonta kb 90 amit félreteszünk, van lakáskassza,és életbiztositás ezen felül. De most akarunk házat venni és a lovak közé csapni :P igaz a törlesztése nem lesz több az albinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!