Miskolciak! Mennyi egy panellakás havi rezsije?
Figyelt kérdés
Albérletben lakom, de a tulaj sosem mutatja meg a számlákat, csak annyit mond hogy minden hónapban 24000 a rezsi. 37 négyzetméteres lakásról van szó az Avason. Ketten lakunk benne, de a vizet is csak fürdésre használjuk, plusz heti 2-3 mosogatás... Távhős, és hétvégen ott se vagyunk, mivel egyetemisták vagyunk, szóval nem életvitelszerűen élünk ott, főzni se főzünk max gyorskajákat. Kíváncsi lennék, hogy mennyi egy miskolci lakás rezsije? :)2016. jan. 23. 14:16
1/5 anonim válasza:
10e a fűtés
3e a villany
3e a víz
5e a tv+net+telefon
1.5e gáz
7e közös költség
De mivel alig fűtök így fűtési szezon végén visszakapok pár tízezer forintot, plusz a fűtést csak télen fizetem
2/5 anonim válasza:
És mindez egy főre(bár két főre sem sokkal több, mert a digi, gáz, közös költség, fűtés fix díjas, a nagy áram fogyasztók akkor is kb ugyanannyit(hűtő, mosógép) mennek ha többen vagyunk. A víz valószínűleg több nektek)
3/5 anonim válasza:
Èn miskolcon jàrtam már, es azt hittem ,hogy fingani kell de közbe befostam :(
4/5 A kérdező kommentje:
Hogy te milyen kis vicces vagy, szól ha nevetni kell.. Gyökér
2016. febr. 4. 21:21
5/5 anonim válasza:
Hàt nem volt kellemes az tuti :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!