Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Egy 56 négyzetméteres egyedi...

Egy 56 négyzetméteres egyedi gázfűtéses panellakásban milyen típusú és mekkora teljesítményű gázkazánt kell választani?

Figyelt kérdés
Addig már eljutottam hogy kombi kell, legfeljebb 24 kw-os, bár az is sok a fűtéshez, a meleg vízhez kell télen mivel átfolyó rendszer.... és talán elég egy kisebb teljesítményű is mivel az is jó ha csak meleget nyitunk meg és annak lesz hűtés nélkül olyan hőfoka amiben lehet fürödni.... na szóval ez a kombi, turbós, kémeényes, kondenzációs rész a kínai.... panel lakás kétszobás, van két kis 80-as évekbeli szutyok, az egyik melegvizet csinál a másik fűtést mindkettő egy alucsővel bekötve a kéménybe. így akarom megoldani, csak kettő helyett egy legyen. és tudom tudom gázterv kell, de azt biztos nem csinálok és igen azt is tudom így elveszíti a garanciát.... nem érdekel, ezrével vannak gázterv nélkül mindenhol és nem haltak még meg, pár éve még nem is kellett majd azt mondom ha beüt a krakk hogy még 2005-ben lett csináltatva pl.... több ismerősnél, rokonnál van így és nekik még nem kellett gázterv és még élnek.... meg nincs ventilátor meg ilyen hülyeség....

2014. szept. 6. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 24kw-os van 175m2 fűtök ,pedig 22-23fok van,és még le van hangolva. Kb 70%-on dübörög.Neked nagyon kicsi kell ,kb 12kw.
2014. szept. 6. 18:14
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2014. szept. 6. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha te elmész az nem baj.

De a családodat, meg a szomszédaidat sajnálni fogják, hogy egy ostoba ember miatt haltak meg. Miattad!

Pontozz le lesz..rom.

2014. szept. 29. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!