Mit csinaljak a kandallo ablakaval, hogy ne legyen ilyen kormos 4 ora tuzeles utan?
Mar rogton begyujtasnal is latszik hogy hol fog elszinezodni. Parakent lecsapodik azonnal. Nem ertem. Mar mindent kiprobaltam,nincs bent fust begyujtasnal sem,a kemeny is tiszta... mind a 3 levegoztetojevel probalkozom 3 hete,hatha vmelyiket elzarva jobb,de hiaba kiserletezem.
Ha nincs mind a 3 szelep kinyitva,akkor 1 ora alatt kormos lenne.
Letakaritani letudom,vettem egy 500-ft-os szert,ami leviszi szuperul , DE! kicsit zavaro h minden reggel komas fejjel azzal kell kezdenem.
Mit csinaljak meg?
Most azt csinaltam,hogy begyujtottam es ronggyal benyultam es gyorsan attoroltem az ablakot.
De ez sem jo megoldas ,raadasul nem is hatasos mert visszajon.
Tüzelésnél mindig kormos lesz. Az nem mindegy, mennyire. Ha rendesen tüzelsz, akkor viszonylag szép marad az üveg, ha nem, akkor befeketedik.
Letisztítani minden nap le kell. Amikor a hamut is kiszeded.
Nekünk bevált a sima zsíroldó. Befújom, 2 perc múlva papírtörlővel letörlöm, és kész.
Itt van pár szaktanács, hátha segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!