Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mit csináljak ha megsülök a...

Mit csináljak ha megsülök a lakásban fűtés nélkül is?

Figyelt kérdés

Új tetőtéri lakásba költöztem. Az idén még nem kapcsoltam be a fűtést, mert így is 21-22 fok van. Alattam, mellettem már fűtenek. Én, viszont 18-19 fokban tudok csak aludni.

Az utóbbi napokban egész éjszaka nyitott alaknál voltam, de így meg a zaj jön be és felébredek.

Mit javasoltok?

2015. okt. 14. 20:08
 1/5 krek87 ***** válasza:
100%
Talán napközben csukd be a szobaajtót és hagyd nyitva az ablakot, szelöztes ki rendesen majd lefekvésnél csukd be az ablakot ajtót. Talán áthűl a szoba.
2015. okt. 14. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Vetkőzz!
2015. okt. 14. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok csak társasházban. Tegnap hajnalban picit hűvösebb volt de így is a viszonylag lehűlt lakásban bukóra nyitott ablaknál simán elvoltam a spagetti pántos bodyban amiben aludni szoktam. Bár jobbára mindig meztelen alszom csak ha mászkálok jobb szeretem ha van rajtam valami. A barátom fázósabb nálam jóval, de a szobánkba ott is 21 foknál lejjebb nem ment. A szomszédaink fűtenek már ezerrel mi is csak egyszer gyújtottunk be még hogy picit átmelegedjenek a falak. Igaz mi nem tetőtérben lakunk hanem sima társasházban. Az alsó szomszéd csak egy szobában fűt mert egyedül él, de így is meleg a padlónk szinte főleg a nagyszobánkba ami a nappalink. De én jobbára meztelen alszom 18 fokban egyedül csak a derekamat takarom be azt is csak azért hogy érezzem hogy van takaró megszokás miatt. Nyáron is így volt de akkor szinte alig bírtam aludni normálisan. A párom azért fázósabb mint én, de őt sem zavarja még a hűvös, mi 2 óránként szellőztetünk 20-30 percet ez így bőven jó.
2015. okt. 14. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj,hogy nem lesz horribilis fűtésszámlád. Nyáron 30 fokban hogy oldod meg az alvást?
2015. okt. 14. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is ez jutott az eszembe, ha most megsülsz a tetőtéri lakásban, akkor mi lesz még nyáron a kánikulában!!!

Szerintem menekülj!!!

2015. okt. 16. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!