Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Az áram szolgáltatóm irreálisa...

Az áram szolgáltatóm irreálisan magas számlát küldött ki, mi az amit ki kell fizetnem? Olyan tételek léteznek? , hogy telepítési díj? Meg áramszökés?

Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 12:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én írtam a 9-es választ, közben jött egy ismerős, aztán mikor elküldtem a hsz-t, nem vettem észre, hogy addig pont ezt a kenyeres példát hozta fel más is. :)
2015. dec. 2. 10:00
 12/13 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek a hasznos időnként bíráló válaszokat.

Persze hogy be fizetem de ha minden hónapban ennyit kell

fizetnem akkor akár csődöt is mondhatok.a minimálbéres fizetésemmel.mivel csak ennyi van

nem akarom részletezni de ez van marad a gyertya.meg a füst jelek.

2015. dec. 2. 11:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Én meg köszönöm, hogy nem sértődtél meg azon, hogy nem az elképzelésed szerinti válaszokat kaptál. :)

Elég ritka dolog itt a Gyakorin.

A legjobb tudásom szerint válaszoltam (még ha kicsit drasztikusan is fogalmaztam), nem megbántási szándékkal, csak megértetési szándékkal.

Sajnos, ez van, hogy minden részösszeget ki kell fizetni, különben jön a kikapcsolás. Amiben a kellemetlenségen kívül még az is rossz, hogy utána a visszakapcsolásért is külön díjat kell fizetni.

2015. dec. 2. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!