E-on kötbért küldött ki? (részletek lent)
- Az hogy lehet, hogy a villanyórához sosem nyúltam hozzá, múltkor kijöttek villanyórát leolvasni, erre kitalálják, hogy nem jól áll a plomba, most meg jött egy levél 185 ezer kötbérről?
- Most komolyan ma már az országban szabad a bűncselekmény, mert szerintem ez az!? Lehúzzák az embereket! Várom a véleményeket. Sajnos erre nem tudok mit mondani... talán annyit, hogy mit lehet csinálni, hogy ne fizessek, mivel nem tettem semmit és normálisan fizetem a "rezsicsökkentett" rezsim?! Köszönöm!
Egy dolgozó polgár!
Természetesen lefényképeztél mindent amikor jöttek és leszerelték az órát, majd bedobozolták, leragasztották, és még alá is írtad a ragasztónál, hogy sértetlenül érjen be a szakértőhöz, ugye?
Aztán lehet ellentmondani, és a kijelölt szakértő megvizsgálja, hogy tényleg manipulált-e az óra. Ha a szakvélemény szerint nem babrálta senki, akkor nem kell fizetned.
"ilyenkor bezzeg nem vizsgálódnak!"
Maguktól nem fognak, ha te nem lépsz az ügyben!
Az én történetem: Após egy évtizede meghalt,anyós egyedül maradt,Bács megyében ,tanyán. Elhanyagolt villanyóra szekrény,azok a piros pöttyös bogarak,amik kicsit hasonlítanak,de nem katicák,megrágták az órát leragasztott szalagokat. Mamát 500ezerre akarták megvágni.Mi a "független" szakértői vizsgálatra Bajára 3 állványos videókamerávak,és egy ügyvéddel érkeztünk,aki a biztonsági őr tiltakozására elmagyarázta neki a jogainkat. Persze,hogy nem lett semmi az ügyből,de benne van a tervükben ez a fajta bevétel,valamint a melósok is szép részesedést/fejpénzt kapnak a lebuktatottak után,így sok a visszaélés az ő részükről is...itt(is) lehet olvasgatni: [link]
Azóta én(és az egész család)megfogadtuk,hogy csak ettő saját kamerával felszerelkezett tanú jelenlétében mehet csak be a szikracsősz(villany),és a gázos!
No akkor esélye nincs arra, hogy átverjen, csak akkor vehetik le az órát, ha aláírnak egy papírt, melyen elismerik, hogy semmilyen külsérelmi nyomot nem észleltek!
Aki ezt megfogadja azt nem érheti joghátrány sem jog sérelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!