Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mindkét hely hibás papírt...

Mindkét hely hibás papírt küldött volna? Részletek lent. SOS!

Figyelt kérdés
Most próbálom kitölteni az adóbevallást, de égnek áll a hajam. Két helyről jött jövedelem (egy munkahely és a munkaügyi központ), és egyik sem írt az adójóváíráshoz összeget, csak jogosultsági hónapot. Így aztán kijött olyan összeg, hogy még nekem kéne 40 valahány ezer forintot fizetnem. Hogy lehet ez?! Kérlek, segítsetek gyorsan! :(
2012. máj. 10. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A 24. sor a./ oszlopába írt be a jogosultsági hónapok számát (add össze a két igazoláson szereplőt. Csak vigyázz, ha mindkét helyen db-hónapod volt, akkor mindkét igazoláson az a db hónap 1 egész hónapnak van számolva, de itt most az a két db. hónap is csak egy egész hónap lehet).

Ha beírtad a jogosultsági hónapot, a gép kiszámolja az ilyen címen igénybevehető adójóváírás összegét, arra részedrő enter, és a továbbiakban kiszámolja a fizetendő, vagy visszaigényelhető adót.

2012. máj. 10. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
A számok ismerete nélkül mi sem tudunk tutit mondani, csak tippelgetünk.
2012. máj. 11. 08:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rájöttem, mi a gond. Igazából semmi, én néztem el valamit. Bocsánat... :)
2012. máj. 12. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!