Egy tini lányhoz milyen sötétítő függöny illik? L/14 (részletek lent)
Szülinapomra a szobám felújítását kaptam. Elég jól haladok, de a függönynél elakadtam. A falam vajszínű, egy nagyon világos tejeskávéhoz tudnám hasonlítani, szőnyegem még nincs, úgy terveztem hogy a függöny és a szőnyeg majd passzolni fog egymáshoz. A stílusomat kicsit sportos de divatos,főleg csajosnak mondanám.. Valami színesre gondoltam, hangsúlyosra, de még semmit sem találtam. Ötleteknek örülnék (képekkel) és boltokkal ahol be tudom szerezni. Ár kategóriám nincs, de nagyon drágát nem szeretnék.
Egy normál méretű és egy teraszajtó méretű ablakra keresek függönyt.
Szinte bármilyen szín illik hozzá, itt 1-2 példa:
mentol vagy szürkéskék
vörös
korallpiros
tübbszínű, mintás:
zöldeskék
napsárga
narancssárga
padlizsánlila
fűzöld
Az én kedvencem a kék minden árnyalata elsősorban. A türkizt vagy hasonlókat nagyon szeretem bézzsel, halványsárgával. Ha a szobád egyébként egyszínű, a bútorok is hamronizálnak és egyszerű stílusúak, akkor akár egy színes függönnyel is feldobhatod, és egy natúr vagy a függöny egy fő színével megegyező szőnyeggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!