Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Lehet, hogy elszámolták a gázt?

Lehet, hogy elszámolták a gázt?

Figyelt kérdés

A legutóbbi számlámon nincs induló és záró mérőállás se feltüntetve, se az, hogy becslés vagy diktálás alapján történt-e a leolvasás, csak a fogyasztás. ALbérletben lakom, a tulaj szokta a diktálást intézni.

A dec. eleji számla szerinti és a mai mérőállás közt a különbség kb. 150 m3, a legújabb számla szerint viszont dec.eleje és január eleje közt 190 m3 fogyasztás történt, ami abszurd, hiszen a mai napig nincs annyi december elejétől, nem hogy januárig. Az egységnyi díj nem változott.

Mi történhetett itt?

2015. febr. 2. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egy 100-assal el lett diktálva, következő hónapban pont ennyivel kevesebb lesz.
2015. febr. 2. 15:54
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi, az lehetséges. Az viszont különösebben nem izgat,hogy majd mennyivel lesz kevesebb, nem igazán vagyok hajlandó olyan fogyasztásért fizetni, amit még nem is fogyasztottam le. Ha elrontotta valaki a diktálást, fizesse az.

De ami igazáén zavar, hogy a számlán nincs se diktálás/becslés feltüntetve, se mérőállás. Ezzel legalább előbbre lennék..

2015. febr. 2. 16:10
 13/17 puritan ***** válasza:
Szerintem fölösleges bemenni. Ha nem a neveden van a gázóra, szóba sem állnak veled.
2015. febr. 2. 19:27
 14/17 kovpet ***** válasza:

"nem igazán vagyok hajlandó olyan fogyasztásért fizetni, amit még nem is fogyasztottam le"

Igazad van, nehogy ingyen használják a pénzed. 10 ezer forint esetén a havi kamat lehet mondjuk 8-10 forint. Ezért érdemes személyesen bemenni, majd mivel nem állnak veled szóba, hiszen nem a neveden van a mérő, így egyeztetni a tulajjal, megbízást írni és újra bemenni. :)

A hülyének is megéri...

2015. febr. 2. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Van ingyenes telefonos ügyfélszolgálat. Az egyik menüpont, hogy számlázási rész.

Vajon mi történhet ott? :)

2015. febr. 2. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:

"Van ingyenes telefonos ügyfélszolgálat. Az egyik menüpont, hogy számlázási rész.

Vajon mi történhet ott? :)"

Ebben mi a nem érthetö? Ha valakinek valami gondja van a számlával, akkor ezen a számon tud felvilágosítást kérni. Ott nem TÖRTÉNIK semmi, csak egy ember segít eligazodni a számlán annak, aki ezt nem tudja.

2015. febr. 3. 07:46
 17/17 A kérdező kommentje:

A honlapon az elérhetőség menüben olyan telefonszámot találtam, ami ilyen esetekre nem jó, oda is van írva. E-mailcímet tüntettek fel az ilyen problémákra. Én teljesen jó helyre írtam.

Nem kéne iyen idióta módon irkálni ide.

Igen, telefonon vagy személyesen el fogják mondani, hogy másnak volt-e ilyen gondja és akkor mi történt...Én meg ezért jöttem ide nyilvánvalóan, hogy ha valaki volt ilyen helyzetben, akkor tud mondani valamit.

Sok idióta jár erre az oldalra még mindig, nem érdemes szóba állni veletek..

2015. febr. 3. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!