Lehet, hogy elszámolták a gázt?
A legutóbbi számlámon nincs induló és záró mérőállás se feltüntetve, se az, hogy becslés vagy diktálás alapján történt-e a leolvasás, csak a fogyasztás. ALbérletben lakom, a tulaj szokta a diktálást intézni.
A dec. eleji számla szerinti és a mai mérőállás közt a különbség kb. 150 m3, a legújabb számla szerint viszont dec.eleje és január eleje közt 190 m3 fogyasztás történt, ami abszurd, hiszen a mai napig nincs annyi december elejétől, nem hogy januárig. Az egységnyi díj nem változott.
Mi történhetett itt?
Csak tudnám, hogy az ilyen emberek minek írogatnak olyan honlapra, ami mások segítségére van kitalálva...
Azt nem fogják megmondani, hogy más került-e ilyen helyzetbe és akkor mi történt...
Olyan számlát még nem láttam, amin nem volt rajta fogyasztás. Biztos, hogy minden oldalát láttad a számlának? Az első oldal tetején szokták jelezni, hogy hány oldalas, illetve hogy elszámoló számla-e.
Internetes hozzáférési felülete nincs a tulajnak véletlenül? Ott már csak feltüntettek valamit...
Én is kaptam nemrég egy elég meredek számlát (17 ezer helyett 180 ezer), de azon egyértelműen ott voltak a rossz fogyasztási adatok.
Az, hogy mennyi a fogyasztás, rajta van, viszont az rossz, annyi fogyasztás a megelőző számla óta máig se történt, nemhogy a számla kiállításáig.
Nem tudom, diktálás rossz-e (elvileg volt diktálva), vagy hogy milyen mérőállást néztek.Egyelőre csak mailt írtam nekik, mert lenne idő a kifizetésig, ha nem válaszolnak, bemegyek személyesen vagy valami.
Csak hogyan bizonyítom, hogy annyi a mérőállás, amennyi? Küldtem fotót, de arra rá lehet mondani, hogy bármikor készülhetett, menő gépem meg nincs, ami dátummal fotóz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!