Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Brikett és fabrikett vásárlása...

Brikett és fabrikett vásárlása a BL-Goods weboldaláról tényleg megéri?

Figyelt kérdés
Nagyon jókat hallottam a brikettel fűtésről és összehasonlítottam már árakat. Nem a BL-Goods.com oldalon a legolcsóbb, de mindjárt az lesz, ha hozzávesszük, hogy csak ők szállítanak ingyen az ország egész területére! Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?

#brikett #fabrikett #keményfabrikett #kemény fabrikett #brikett vásárlás #bl-goods
2014. dec. 5. 15:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Szia! Én pár hete rendeltem a Bl-Goods.com cégtől brikettet 2 raklappal és ingyen szállították nekem Pécsre, pedig ha jól tudom a cég Kelet-Magyarországon van. Nagyon korrektek, gyorsak voltak és az oldalukon online le lehet az egész rendelést zavarni. Bátran ajánlom, hogy rendelj tőlük! A brikett pedig fűtésre nagyon megéri hosszútávon!
2014. dec. 5. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, ez az önreklámnak kiírt kérdés nem jött össze...
2014. dec. 7. 17:56
 3/3 anonim válasza:

Ma délután találtam véletlenül ezt a bejegyzést.

Nagyon örülök, hogy meg vannak velünk elégedve a kedves Vásárlók! Valóban az egész ország területére ingyen házhoz szállítjuk a megrendelt brikettet már 1 raklap megrendelése esetén is! Továbbá igény esetén telefonon, személyesen és email-ben is szívesen adunk fűtési tanácsokat ahhoz, hogy minél kevesebbe kerüljön a fűtés a családoknak!

Ha az Ügyfél elégedett Mi is azok vagyunk!

Az építő jellegű kritikákat is szívesen fogadjuk!

2014. dec. 15. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!