Akinek több mint 60m2-es PANELlakása van, annak mennyi havonta a fűtésszámlája?
Figyelt kérdés
Mi most egy 55m2-esben élünk és nagyobba költöznénk. Kb 70m2esbe, de még ki tudja. Jelenleg 12 ezer ft körül mozog havonta a fűtés díja.2014. nov. 19. 17:12
11/14 A kérdező kommentje:
szegedi vagyok és elsősorban szigetelt panelba mennénk
2014. nov. 21. 09:16
12/14 anonim válasza:
"Ez is egyéni igény, utolsó. 20 fokban nekem jegesek az ujjaim, és pulóvert kell vennem, amikor tél van."
Mennyivel olcsóbb egy pulóvert felhúzni, mint 22-23 fokra (vagy még többre) fűteni a lakást 20 helyett? :) Akár egy tízest (vagy még többet) is spórolhatsz havonta egyetlen plusz pulóver felvételével a fűtésszámlán. Persze, van akinek ez nem számít, de nagyon sokaknak igen.
13/14 anonim válasza:
még egyszer kérdezem: távfűtéssel hogy lehet spórolni? ha letekerem, ha feltekerem, mindig ugyanannyit fizetek.......... (nem kötekedés, tényleg kíváncsi vagyok)
14/14 A kérdező kommentje:
hát a tököm tudja. elvileg olcsóbb kéne hogy legyen ha letekered
2014. nov. 28. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!