Ha a 7 okozatból 3-ason megy a parapet (lent kép) normális, hogy 20 perc alatt még a burkolata sem meleg?
Normális, igen. A 3-as fokozat 20 fok alatt kapcsol be. Tehát ha a lakásban amúgy is 20 fok van, akkor nem kapcsol be. Nyilván csalóka a dolog, mert lehet hogy a konvektortól távolabbi részen a lakásban csak 17 fok van, de közelebb meg 20 és így nem kapcsol be magától.
Én 38 nm-es lakásban élek, csak a szobában van konvektor, parapetes az is, átlagosan 6500 Ft volt tavaly a havi fűtésem. Ez minden hónapra levetítve.
nálam az őrláng amúgy is annyit ér, mintha meggyújtanék egy gyertyát.
és hogy lehetne megcsinálni, hogy a hőérzékelője hideget érezzen és fűtsön?esetleg a hőérzékelőt részét leszigetelni, vagy egy fazék hideg víz a tetejére?vagy?
és ha 3-ason fűtene így lehet több lenne a számla?
és amúgy a szőnyegnek van hőtartó funkciója, tegyek le?
Vizet semmiképpen ne tegyél rá, mert ahogy melegíti, az párolog, a pára pedig penészesedést okoz máshol. Kisgyerek miatt szeretnél fűteni?
A szőnyeg mindenképpen jó megoldás, hiszen az emberek zöme lábról fázik, meg valóban, szigetel is valamennyit.
igen, kisbaba van
a szőnyeget utálom már porszavózni ezért szedtem fel, de ha szigetel akkor a kiságya alá tennék egy kisebbet, legalább a port is fogná, hogy ne repüljön, de takarítok, de itt megterem napról napra :(
vagy milyen fűtőtestet vegyek, aminek értelme is van??
Nem tudok ebben sajnos tanácsot adni. :(
Nekem elég a konvektor, de én felnőtt vagyok. De nyugodtan tedd fel akár 4-esre is a konvektort, mert ahogy felmelegíti a szobát, vissza is kapcsol őrlángra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!