Normális lehet, aki most 20 fokban is gázzal fűt?
Figyelt kérdés
Egy családtag ilyen időben fűt,mindjárt agyvérzést kapok komolyan mondom.Más örül,hogy végre ismét ki lehet a kazánt kapcsolni,de ő azért is bekapcsolgatja,hadd menjen a pénz,úgyis annyi van feleslegben!#gázfűtés #20 fokban
2013. okt. 20. 15:46
1/12 Bence_ válasza:
"Képzeljétek egy családtagom avval foglakozik, hogy én mivel fűtők. Megáll az ember esze"
Gondolom fázik, ezért fűt.
Felesleges pénze senkinek nincs.
Nyáron ment a fűtés + klíma, hogy nagy legyen a rezsije?
2/12 anonim válasza:
Ilyenkor túlzás a fűtés,nálam az ablak is nyitva van,még csak az kellene hogy valaki fűtsön itthon.
3/12 A kérdező kommentje:
Még szép,hogy foglalkozok vele,mikor az én pénzem is rámegy ráadásul totál feleslegesen! Ennyi erővel az ablakon dobálhatnánk ki a pénzt. Szerintem aki 20 fokban fázik,az menjen orvoshoz,mert beteg.És még azt mondja magáról,hogy nem fázós,ez csúcs.
2013. okt. 20. 15:58
4/12 anonim válasza:
Én huszonhárom fokban kezdek nem fázni.
Sorry.
5/12 Bence_ válasza:
Ma csavarogtunk 19.6-volt a termosztát és bekapcsolt.
Ergo hűlt a ház.
Nálad lakik valaki és fűti az utcát?
6/12 anonim válasza:
20 fokban nem muszáj egy szál gatyában lenni, és akkor nem fázik. Nem hiszem, hogy belehalna, ha felhúzna egy melegítőt.
7/12 anonim válasza:
A kazánnak nem használ, ha állandóan kapcsolgatják!
De nem is a külső hőmérséklet számít, hanem a lakásban levő.
Nálunk állandóan be van kapcsolva a kazán. A termosztátot állítottuk nappal 20, éjjel 18 fokra. (Télen is ennyi). Akkor kapcsol be, ha ettől hidegebb a lakás.
Normálisnak érzem magam, te viszont csak kötözködni akarsz.
8/12 anonim válasza:
Normális az aki emiatt mindjárt agyvérzést kap?
9/12 anonim válasza:
Ha normális dolog, ha nem, én esténként kicsit befűtöm a lakást, mivel régi típusú házban élek, vastagok a falak, nuku szigetelés, nagy beltér... És nem szeretek nagykabátban tvzni... Ennek ellenére baromira nincs felesleges pénzem, de inkább költök kicsivel többet a gázra, mint hogy folyton betegeskedjek...
10/12 A kérdező kommentje:
Tavaly is volt hónap,mikor 100 volt a gázszámla,átlagban 70-80 szokott lenni egy végigfűtött hónapban,miközben nincs több 15 foknál az én szobámban,máshol 17.Na mármost,nem vagyunk olyan gazdagok,hogy mindegy legyen,hogy 40 vagy 80 a számla hó végén.Igen,lehetne szigeteltetni,de egyelőre arra sincs pénz sajnos,a kis fizetésből nem tellt rá.
2013. okt. 23. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!